Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KSO meslek komiteleri çalışmalarına başladı

EKONOMİ 23.07.2018 - 19:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1776+ kez okundu.
 

KSO meslek komiteleri çalışmalarına başladı

Hızla çalışmalara başlayan KSO meslek komitelerinden biri olan Et Süt Su ve Yem Ürünleri Sanayi Grubu Meslek Komitesi, Temmuz ayı toplantısını geçtiğimiz günlerde düzenledi

Kocaeli Sanayi Odası(KSO) Et Süt Su ve Yem Ürünleri Sanayi Grubu Meslek Komitesi Temmuz ayı toplantısını tüm meslek komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda rekolte ve fiyat tartışmalarının yaşandığı fındıkta yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri; fabrikaların çatılarına kurulan güneş enerji sistemlerinden dönemsel olarak fazla elde edilen enerjinin satılması ve süt ürünlerindeki KDV oranının düşürülmesi konularında görüş oluşturuldu. Toplantıda ayrıca; Suadiye bölgesinde bulunan fabrikaların daha iyi hizmet alabilmesi için bölgenin OSB ilan edilmesi veya Arslanbey OSB’nin içine dahil edilmesi yönünde öneri getirildi. Ayrıca antrepolarda yaşanan sıkıntılar ve emlak vergisi alımlarında yaşanan haksız rekabet ile ilgili olumsuzluklar dile getirildi. PERTE ARAÇ KULLANILMAMALI KSO Komite Üyesi Yatchley, Gemi Yapım Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasını ziyaret ederek üretim ve firmada yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Söz konusu ziyaret sonrası yapılan meslek komite toplantısında motorlu taşıt yetkili servislerinin, yetkisiz özel servislerden ayrıştırılarak bir statüye kavuşması için çalışma ve ilgili kurumlara başvurular yapılmasına, otomotiv sektöründeki özellikle ağır hasarlı araçların perte ayrılmasından sonra tekrar ekonomik değer kazandırmak için uygun olmayan şartlarda toparlanması; hem güvenlik hem de markanın prestij kaybına neden olduğundan trafiğe çıkartılmasının uygun olmayacağı görüşünün ilgili kamu kurumlarına iletilerek bu uygulamanın kaldırılmasının talep edilmesi yönünde kararlar alındı. RENEXPO FUARI KONUŞULACAK Kocaeli Sanayi Odası Makine Kurulum Hurda Atık Bertarafı ve Enerji Sanayi Grubu Meslek Komite toplantısında 23-24 Ekim 2018 tarihlerinde Bosna Hersek’te gerçekleştirilecek olan ‘Renexpo Fuarı’nın tüm gruba duyurulması ve Eylül ayı içerisinde kahvaltılı grup toplantısı yapılması yönünde kararı alındı. KSO Boya ve Sınai Gazları ile Temel Kimyasal Ürünler Sanayi Grupları Meslek Komiteleri toplantısında ‘Toprak Kirliliği Yönetmeliği’ konusunda komite üyelerini bilgilendirdi. Yerli Malı Tebliği konusu görüşülerek ve Oda görüşü oluşturularak ilgili Bakanlığa gönderilmesi kararı alındı. Ağustos ayı Komite Toplantısında, 2019 yılında yapılacak ‘Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ konusunda Kontrol Medya firmasının komiteye sunum yapması kararı alındı.
Hızla çalışmalara başlayan KSO meslek komitelerinden biri olan Et Süt Su ve Yem Ürünleri Sanayi Grubu Meslek Komitesi, Temmuz ayı toplantısını geçtiğimiz günlerde düzenledi

Kocaeli Sanayi Odası(KSO) Et Süt Su ve Yem Ürünleri Sanayi Grubu Meslek Komitesi Temmuz ayı toplantısını tüm meslek komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda rekolte ve fiyat tartışmalarının yaşandığı fındıkta yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri; fabrikaların çatılarına kurulan güneş enerji sistemlerinden dönemsel olarak fazla elde edilen enerjinin satılması ve süt ürünlerindeki KDV oranının düşürülmesi konularında görüş oluşturuldu. Toplantıda ayrıca; Suadiye bölgesinde bulunan fabrikaların daha iyi hizmet alabilmesi için bölgenin OSB ilan edilmesi veya Arslanbey OSB’nin içine dahil edilmesi yönünde öneri getirildi. Ayrıca antrepolarda yaşanan sıkıntılar ve emlak vergisi alımlarında yaşanan haksız rekabet ile ilgili olumsuzluklar dile getirildi.

PERTE ARAÇ KULLANILMAMALI

KSO Komite Üyesi Yatchley, Gemi Yapım Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasını ziyaret ederek üretim ve firmada yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Söz konusu ziyaret sonrası yapılan meslek komite toplantısında motorlu taşıt yetkili servislerinin, yetkisiz özel servislerden ayrıştırılarak bir statüye kavuşması için çalışma ve ilgili kurumlara başvurular yapılmasına, otomotiv sektöründeki özellikle ağır hasarlı araçların perte ayrılmasından sonra tekrar ekonomik değer kazandırmak için uygun olmayan şartlarda toparlanması; hem güvenlik hem de markanın prestij kaybına neden olduğundan trafiğe çıkartılmasının uygun olmayacağı görüşünün ilgili kamu kurumlarına iletilerek bu uygulamanın kaldırılmasının talep edilmesi yönünde kararlar alındı.

RENEXPO FUARI KONUŞULACAK

Kocaeli Sanayi Odası Makine Kurulum Hurda Atık Bertarafı ve Enerji Sanayi Grubu Meslek Komite toplantısında 23-24 Ekim 2018 tarihlerinde Bosna Hersek’te gerçekleştirilecek olan ‘Renexpo Fuarı’nın tüm gruba duyurulması ve Eylül ayı içerisinde kahvaltılı grup toplantısı yapılması yönünde kararı alındı. KSO Boya ve Sınai Gazları ile Temel Kimyasal Ürünler Sanayi Grupları Meslek Komiteleri toplantısında ‘Toprak Kirliliği Yönetmeliği’ konusunda komite üyelerini bilgilendirdi. Yerli Malı Tebliği konusu görüşülerek ve Oda görüşü oluşturularak ilgili Bakanlığa gönderilmesi kararı alındı. Ağustos ayı Komite Toplantısında, 2019 yılında yapılacak ‘Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ konusunda Kontrol Medya firmasının komiteye sunum yapması kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.