Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Meclisi'nde sert tartışma

SİYASET 03.03.2020 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1410+ kez okundu.
 

Körfez Meclisi'nde sert tartışma

Sert tartışmaların yaşandığı Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda İdlib Şehitleri anıldı ve masalar Türk bayrakları süslendi

Sert tartışmaların yaşandığı Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda İdlib Şehitleri anıldı ve masalar Türk bayrakları süslendi MİLLİ EĞİTİME DEVREDİLDİ Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı,8 gündem maddesiyle belediye başkanı Şener Söğüt başkanlığında belediyenin meclis salonunda gerçekleşti. Sert tartışmaların yaşandığı toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Parklara engelli oyun grubu konulması ile ilgili Sosyal Hizmetler Komisyonu Raporu onaylanıp kabul edildi. TOPU BAŞKASINA ATIYORSUNUZ Önerge sunulması bölümünde CHP gurubu adına konuşan Engin Taşdemir ilçede ve çevrede kanser vakalarının arttığını belirterek bazı sanayi kuruluşları tarafından gaz salınmaktadır.  İlçede ki hava kirliliğinin ölçülmesi için büyükşehir de siz ve önceki dönem de hep topu bir başkanına atıyorsunuz. Bir firma ile anlaşıp bu ölçüm yapılabilir dedi. Başkan şener Söğüt ilgili kurumlara yazı yazilacağını söyledi. KÖYLÜDEN ALINSIN Bir başka önergede de meclis üyesi Sevgi Tamam Kel köylü pazarı kurulmasını ve üretilen ürünlerin köylüden alınmasını önerdi.  Başkan söğüt talep olursa pazarlarda ve belirlenen yerlerde organik pazarlar kurulabileceğini söyledi.  BEDAVA ÇORBA SİMİT  MHP gurubu adına önerge veren Ertam Peker, kaldırılan çorba çeşmelerinin üniversite önlerine konulmasını ve öğrencilere ücretsiz çorba ekmek verilmesini önererek ilk uygulamayı da kendilerinin çorba simit ikramı ile başlatacaklarını söyledi. UYGUN İLE SÖĞÜT TARTIŞDI Toplantıda gurup adına söz alan CHP meclis üyesi Erkan Uygun, Başkanı Şener Söğüt'ü şehitler varken mecliste gülerek konuşmakla itham etti. Bunun üzerine sert cümleler kuran Şener Söğüt, 'Ayıp ediyorsunuz. Her toplantıda tahrik edici gerilimi arttırıcı konuşmuşlar yapıyorsun. Gülmekle ilgili başka taraflara mesaj vermeyin istersek biz bunun alasını yaparız' dedi. MÜFETTİŞ RAFORLARINI SORDU Erkan Uygun konuşmasının devamında ocak ayında KÖR Paş'a gelen ve rapor hazırlayan müfettiş soruşturması ile ilgili bilgi istedi. Erkan Uygun özellikle renkli asfalt ve bununla ilgili faturayı sordu. Başkan Söğüt müfettiş raporunun henüz daha yeni sunulduğunu ve gelişmeleri kendisini de merak ettiğini söyleyerek, 'Konuyu sordum o dönemde renkli asfalt çalışması ile ilgili 2016 yılında bir takım malzemeler alınmış ancak başarısız olunca da Çalışmaya devam etmemiş. Bu nedenle de bir fatura kesilmiş müfettiş konuyu inceledi gerekli raporu tutarak ilgili yerlere gönderdi' dedi.
Sert tartışmaların yaşandığı Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda İdlib Şehitleri anıldı ve masalar Türk bayrakları süslendi

Sert tartışmaların yaşandığı Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda İdlib Şehitleri anıldı ve masalar Türk bayrakları süslendi

MİLLİ EĞİTİME DEVREDİLDİ
Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı,8 gündem maddesiyle belediye başkanı Şener Söğüt başkanlığında belediyenin meclis salonunda gerçekleşti. Sert tartışmaların yaşandığı toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Parklara engelli oyun grubu konulması ile ilgili Sosyal Hizmetler Komisyonu Raporu onaylanıp kabul edildi.

TOPU BAŞKASINA ATIYORSUNUZ
Önerge sunulması bölümünde CHP gurubu adına konuşan Engin Taşdemir ilçede ve çevrede kanser vakalarının arttığını belirterek bazı sanayi kuruluşları tarafından gaz salınmaktadır.  İlçede ki hava kirliliğinin ölçülmesi için büyükşehir de siz ve önceki dönem de hep topu bir başkanına atıyorsunuz. Bir firma ile anlaşıp bu ölçüm yapılabilir dedi. Başkan şener Söğüt ilgili kurumlara yazı yazilacağını söyledi.
KÖYLÜDEN ALINSIN
Bir başka önergede de meclis üyesi Sevgi Tamam Kel köylü pazarı kurulmasını ve üretilen ürünlerin köylüden alınmasını önerdi. 
Başkan söğüt talep olursa pazarlarda ve belirlenen yerlerde organik pazarlar kurulabileceğini söyledi. 
BEDAVA ÇORBA SİMİT 
MHP gurubu adına önerge veren Ertam Peker, kaldırılan çorba çeşmelerinin üniversite önlerine konulmasını ve öğrencilere ücretsiz çorba ekmek verilmesini önererek ilk uygulamayı da kendilerinin çorba simit ikramı ile başlatacaklarını söyledi.
UYGUN İLE SÖĞÜT TARTIŞDI
Toplantıda gurup adına söz alan CHP meclis üyesi Erkan Uygun, Başkanı Şener Söğüt'ü şehitler varken mecliste gülerek konuşmakla itham etti. Bunun üzerine sert cümleler kuran Şener Söğüt, 'Ayıp ediyorsunuz. Her toplantıda tahrik edici gerilimi arttırıcı konuşmuşlar yapıyorsun. Gülmekle ilgili başka taraflara mesaj vermeyin istersek biz bunun alasını yaparız' dedi.
MÜFETTİŞ RAFORLARINI SORDU
Erkan Uygun konuşmasının devamında ocak ayında KÖR Paş'a gelen ve rapor hazırlayan müfettiş soruşturması ile ilgili bilgi istedi. Erkan Uygun özellikle renkli asfalt ve bununla ilgili faturayı sordu. Başkan Söğüt müfettiş raporunun henüz daha yeni sunulduğunu ve gelişmeleri kendisini de merak ettiğini söyleyerek, 'Konuyu sordum o dönemde renkli asfalt çalışması ile ilgili 2016 yılında bir takım malzemeler alınmış ancak başarısız olunca da Çalışmaya devam etmemiş. Bu nedenle de bir fatura kesilmiş müfettiş konuyu inceledi gerekli raporu tutarak ilgili yerlere gönderdi' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.