Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM 02.11.2018 - 20:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1485+ kez okundu.
 

Körfez’de Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu’nun başkanlığında meclis üyeleri ve izleyici misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, yoklama ve ekim ayına ait karar özetinin oylanması ile başladı. 7 madde tek tek görüşülerek karara bağlandı. 2019 Mali Yılı Belediye Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edilirken, Hacıosman Mahallesi, 309 ada 3 ve 4 numaralı parsellerde uygulama imar planı değişikliği meclis üyeleri tarafından kabul edildi. Marka Kent Körfez Dört yılı aşkın süredir gerçekleştirilen yatırımlar Körfez’i ülke çapında marka haline getirdi. Bu yatırımlar ve çalışmalar belediye meclis üyeleri tarafından görüşülerek yapılan yatırımların önemine vurgu yapıldı. Dilek ve temenniler kısmında soru-cevap kısmı yapılırken, bir sonraki meclis tarihi 4 Aralık 2018 saat: 15.00 olarak belirlendi.  
Körfez Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu’nun başkanlığında meclis üyeleri ve izleyici misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, yoklama ve ekim ayına ait karar özetinin oylanması ile başladı. 7 madde tek tek görüşülerek karara bağlandı. 2019 Mali Yılı Belediye Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edilirken, Hacıosman Mahallesi, 309 ada 3 ve 4 numaralı parsellerde uygulama imar planı değişikliği meclis üyeleri tarafından kabul edildi.
Marka Kent Körfez

Dört yılı aşkın süredir gerçekleştirilen yatırımlar Körfez’i ülke çapında marka haline getirdi. Bu yatırımlar ve çalışmalar belediye meclis üyeleri tarafından görüşülerek yapılan yatırımların önemine vurgu yapıldı.

Dilek ve temenniler kısmında soru-cevap kısmı yapılırken, bir sonraki meclis tarihi 4 Aralık 2018 saat: 15.00 olarak belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.