Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Konteyner içinde yüzlerce sahte plaka basıp piyasaya sürdüler

ASAYİŞ 09.12.2020 - 17:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2275+ kez okundu.
 

Konteyner içinde yüzlerce sahte plaka basıp piyasaya sürdüler

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gebze’de bulunan bir konteynıra düzenlenen oprasyonda sahte plaka basıp piyasaya sürdükleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alınırken çok sayıda sahte plaka ve sahte plaka yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi..

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gebze’de bulunan bir konteynıra düzenlenen oprasyonda sahte plaka basıp piyasaya sürdükleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alınırken çok sayıda sahte plaka ve sahte plaka yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda bazı şahısların sahte araç plakası basarak piyasaya sürdüğüne dair bilgilere ulaştı. Alınan bilgi ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu Gebze Denizli Mahallesinde tespit edilen bir konteynıra operasyon düzenlendi. Operasyonda konyetnırı adeta  sahte plaka basım atölyesine çeviren S.K. ve C.Ç. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına aldı. Baskın yapılan konteynırda plaka basma makinesi, soğuk damga makinesi, plaka boyama makinesi, 2 plaka kalıbı, 528 plaka basımında kullanılan harf ve rakam kalıpları, 24 basılmış plaka ve çok sayıda piyasaya sürülmek üzere basılacak plaka ile 108 plaka kurutma kartonu ile 23 litre plaka boyası ele geçirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken gözaltındaki 2 şüphelenin tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gebze’de bulunan bir konteynıra düzenlenen oprasyonda sahte plaka basıp piyasaya sürdükleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alınırken çok sayıda sahte plaka ve sahte plaka yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi..

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gebze’de bulunan bir konteynıra düzenlenen oprasyonda sahte plaka basıp piyasaya sürdükleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alınırken çok sayıda sahte plaka ve sahte plaka yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi..

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda bazı şahısların sahte araç plakası basarak piyasaya sürdüğüne dair bilgilere ulaştı. Alınan bilgi ve yapılan istihbarı çalışmalar sonucu Gebze Denizli Mahallesinde tespit edilen bir konteynıra operasyon düzenlendi. Operasyonda konyetnırı adeta  sahte plaka basım atölyesine çeviren S.K. ve C.Ç. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına aldı. Baskın yapılan konteynırda plaka basma makinesi, soğuk damga makinesi, plaka boyama makinesi, 2 plaka kalıbı, 528 plaka basımında kullanılan harf ve rakam kalıpları, 24 basılmış plaka ve çok sayıda piyasaya sürülmek üzere basılacak plaka ile 108 plaka kurutma kartonu ile 23 litre plaka boyası ele geçirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken gözaltındaki 2 şüphelenin tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.