Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kıbrıs Gazisi vefat etti

Vefat 03.12.2019 - 21:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1988+ kez okundu.
 

Kıbrıs Gazisi vefat etti

Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan ve Kıbrıs Gazisi olan Kefarettin Yaman (85) vefat etti.

Solunuım yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi yarın toprağa verilecek. Alınan bilgilere göre bir süredir rahatsız olan ve Yeni Yalı Mahallesi Belen Caddesi Malik Akbaş Sokak’ta oturan 3 Çocuk babası Kefarettin Yaman, (85) tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde solunum yetmezliği sonucu vefat etti. 3 çocuk babası olan Kefarettin yaman, yarın (4 Aralık) Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Belen Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.    
Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde oturan ve Kıbrıs Gazisi olan Kefarettin Yaman (85) vefat etti.

Solunuım yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi yarın toprağa verilecek.

Alınan bilgilere göre bir süredir rahatsız olan ve Yeni Yalı Mahallesi Belen Caddesi Malik Akbaş Sokak’ta oturan 3 Çocuk babası Kefarettin Yaman, (85) tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde solunum yetmezliği sonucu vefat etti.

3 çocuk babası olan Kefarettin yaman, yarın (4 Aralık) Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Belen Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.