Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Encümeninde 2 madde görüşüldü

GÜNDEM 25.02.2020 - 21:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2099+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Encümeninde 2 madde görüşüldü

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğüne ait toplam 2 madde görüşülerek karara bağlandı. İFRAZ HARİTASI ENCÜMENE SUNULDU Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan Gündoğan Mahallesi 664 ada 19 numaralı parselde bulunan kıymet takdir komisyonunca metrekaresi 1,000 TL olarak belirlenen 23.76 metrekarelik belediye hissesinin toplam 23,760 TL bedel ile ikinci hissedara satışı encümende onaylandı. Akmeşe Mahallesinde bulunan 1619 numaralı parselin yola terk ve parka terk alanlarının ifraz haritası encümene onay için sunuldu.
İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğüne ait toplam 2 madde görüşülerek karara bağlandı.

İFRAZ HARİTASI ENCÜMENE SUNULDU

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan Gündoğan Mahallesi 664 ada 19 numaralı parselde bulunan kıymet takdir komisyonunca metrekaresi 1,000 TL olarak belirlenen 23.76 metrekarelik belediye hissesinin toplam 23,760 TL bedel ile ikinci hissedara satışı encümende onaylandı. Akmeşe Mahallesinde bulunan 1619 numaralı parselin yola terk ve parka terk alanlarının ifraz haritası encümene onay için sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.