Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe’de İNTİHAR girişimi

ASAYİŞ 14.04.2020 - 22:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2617+ kez okundu.
 

İlimtepe’de İNTİHAR girişimi

Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu

Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu. Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 5 katlı binanın üzerindeki yangın merdiveni boşluğuna çıkan genç bir kadın intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İntihar etme olasılığına karşın, şişme yatak açıldı. Genç kadını intihardan vaz geçirmek için yoğun çaba sarf eden ekipler, kadını intihar eyleminden vaz geçirmeyi başardı. Özbekistanlı olduğu belirlenen kadın ikna edilerek çıktığı yerden aşağı indirildi. Polisler tarafından önce hastaneye ardında da ifadesi alınmak üzere jandarma karakola götürüldü.  
Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu

Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu.

Körfez İlimtepe Mahallesi 20. sokakta bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 5 katlı binanın üzerindeki yangın merdiveni boşluğuna çıkan genç bir kadın intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İntihar etme olasılığına karşın, şişme yatak açıldı. Genç kadını intihardan vaz geçirmek için yoğun çaba sarf eden ekipler, kadını intihar eyleminden vaz geçirmeyi başardı.
Özbekistanlı olduğu belirlenen kadın ikna edilerek çıktığı yerden aşağı indirildi. Polisler tarafından önce hastaneye ardında da ifadesi alınmak üzere jandarma karakola götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.