Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hüseyin Rahmi Şenöz Başkanlığa aday

SİYASET 23.05.2019 - 18:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1561+ kez okundu.
 

Hüseyin Rahmi Şenöz Başkanlığa aday

Körfez ilçede geniş kesim tarafından ve renkli kişiliğiyle tanınan E.G.M’den emekli mevcut yönetimde yer alan Hüseyin Rahmi Şenöz, Körfez İYİ Parti başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan renkli kişiliğiyle tanınan E.G.M’den emekli mevcut yönetimde yer alan Hüseyin Rahmi Şenöz Körfez İYİ Parti başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 31 Mart Yerel seçimlerde Millet ittifakı Körfez Belediye Başkan adayı Recep Salih Şirin’in kazanması için büyük çaba göstererek özveri çalışan Hüseyin Rahmi Şenöz, muhtemelen Temmuz veya Ağustos ayında yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Genel Kurulu’na İlçe Başkan adayı olduğunu gazetemize açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Hüseyin Rahmi Şenöz; İYİ Parti Körfez ilçe teşkilatı başkanlığına aday olacağım. Teşkilattaki arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Onların desteğiyle bu yola çıkmış olduk. Yapılacak genel kurulda ilçe başkanlığına adayım. Amacımız partimizde ilkeli, dürüst yalansız ve ve riyasız siyaset için aday oluyorum. Partimizde Birlik beraberliği sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından ve renkli kişiliğiyle tanınan E.G.M’den emekli mevcut yönetimde yer alan Hüseyin Rahmi Şenöz, Körfez İYİ Parti başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan renkli kişiliğiyle tanınan E.G.M’den emekli mevcut yönetimde yer alan Hüseyin Rahmi Şenöz Körfez İYİ Parti başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

31 Mart Yerel seçimlerde Millet ittifakı Körfez Belediye Başkan adayı Recep Salih Şirin’in kazanması için büyük çaba göstererek özveri çalışan Hüseyin Rahmi Şenöz, muhtemelen Temmuz veya Ağustos ayında yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe Genel Kurulu’na İlçe Başkan adayı olduğunu gazetemize açıkladı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Hüseyin Rahmi Şenöz; İYİ Parti Körfez ilçe teşkilatı başkanlığına aday olacağım. Teşkilattaki arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Onların desteğiyle bu yola çıkmış olduk. Yapılacak genel kurulda ilçe başkanlığına adayım. Amacımız partimizde ilkeli, dürüst yalansız ve ve riyasız siyaset için aday oluyorum. Partimizde Birlik beraberliği sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.