Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hülagü'den Doğa ve Hayvan Dostu Kulübüne destek

YAŞAM 18.12.2020 - 12:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2745+ kez okundu.
 

Hülagü'den Doğa ve Hayvan Dostu Kulübüne destek

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü geçtiğimiz gün Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyeleri ile Umuttepe Kampüsünde bulunan C Bloktaki hayvanların bakım alanı ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü geçtiğimiz gün Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyeleri ile Umuttepe Kampüsünde bulunan C Bloktaki hayvanların bakım alanı ziyaret etti. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyelerini ziyarette bulundu. Hülagü Ünüversitenin C bloğunda bulunan hayvanların tel bakım alanını ziyarette bulunarak yakından ilgilendi. Doğa ve Hayvan Dostu Klübü üyelerinin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinleyen Rektör Hülagü,"Köpeklerin sağlık sorunlarıyla ilgili desteklerin yapılacağını ve tel alanlarının iyileştirileceğini" söyledi. Ziyaretinden memnuniyetlerini dile getiren Doğa ve Hayvan Dostu Klüp üyeleri,"Rektörümüzün hayvan dostu olması bizim için büyük bir şans" dedi.  
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü geçtiğimiz gün Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyeleri ile Umuttepe Kampüsünde bulunan C Bloktaki hayvanların bakım alanı ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü geçtiğimiz gün Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyeleri ile Umuttepe Kampüsünde bulunan C Bloktaki hayvanların bakım alanı ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sadettin Hülagü Doğa ve Hayvan Dostu Kulübü üyelerini ziyarette bulundu. Hülagü Ünüversitenin C bloğunda bulunan hayvanların tel bakım alanını ziyarette bulunarak yakından ilgilendi. Doğa ve Hayvan Dostu Klübü üyelerinin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinleyen Rektör Hülagü,"Köpeklerin sağlık sorunlarıyla ilgili desteklerin yapılacağını ve tel alanlarının iyileştirileceğini" söyledi. Ziyaretinden memnuniyetlerini dile getiren Doğa ve Hayvan Dostu Klüp üyeleri,"Rektörümüzün hayvan dostu olması bizim için büyük bir şans" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.