Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gazeteci İsmail Kadı vefat etti

YAŞAM 28.10.2018 - 14:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1485+ kez okundu.
 

Gazeteci İsmail Kadı vefat etti

Gebze Haber kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı vefat etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak kalp kapakçığı ameliyatı olan Gebze Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı ardından Ankara’da bir dizi tedavilerde bulunmuştu. Son olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören İsmail Kadı bu gece vefat etti. Merhum İsmail Kadı'nın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Körfez Manşet Gazetesi merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 
Gebze Haber kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı vefat etti.

Geçtiğimiz mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığa bağlı olarak kalp kapakçığı ameliyatı olan Gebze Haber Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi İsmail Kadı ardından Ankara’da bir dizi tedavilerde bulunmuştu. Son olarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören İsmail Kadı bu gece vefat etti. Merhum İsmail Kadı'nın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Körfez Manşet Gazetesi merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.