Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

EĞİTİM 11.10.2018 - 16:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1788+ kez okundu.
 

Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde bakanlı bünyesinde Otel Asya’da gerçekleşen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri” tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde bakanlı bünyesinde Otel Asya’da gerçekleşen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri” tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde hafta başı start alan  ‘Hizmet İçi Eğitim Seminerleri”  de yeni mevzuatlar personele aktarılıyor. Eğitimin ikinci günü "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mobbing”, üçüncü günü ise "Saklama Süreli Standart Dosya Planı", "Müzecilik” ve " KOHA Otomasyon Sistemi ve Kütüphanecilik" hakkında bilgilendirme yapıldı. İKİNCİ GÜN Otel Asya’da gerçekleşen eğitimin ikinci günü Bakanlık Başmüfettişi Hasan Torlak tarafından, "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mobbing" hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Programa yine Kocaeli'nin yanı sıra Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri ve bağlı müdürler, şube müdürleri ile birim personeli katıldı. ÜÇÜNCÜ GÜN Eğitimin üçüncü gününde ise bakanlık tarafından görevlendirilen Şube Müdürü Saliha Dilek Sancar tarafından, "Saklama Süreli Standart Dosya Planı", Uzman Nilüfer Babacan ve Uzman Nilgün Atak Görgülü tarafından, "Müzecilik" konuları işlendi. Öğleden sonra ise Kütüphane Müdürü Serap Çetin tarafından, " KOHA Otomasyon Sistemi ve Kütüphanecilik" eğitimleri verildi.  
Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde bakanlı bünyesinde Otel Asya’da gerçekleşen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri” tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde bakanlı bünyesinde Otel Asya’da gerçekleşen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri” tüm hızıyla devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde hafta başı start alan  ‘Hizmet İçi Eğitim Seminerleri”  de yeni mevzuatlar personele aktarılıyor. Eğitimin ikinci günü "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mobbing”, üçüncü günü ise "Saklama Süreli Standart Dosya Planı", "Müzecilik” ve " KOHA Otomasyon Sistemi ve Kütüphanecilik" hakkında bilgilendirme yapıldı.

İKİNCİ GÜN

Otel Asya’da gerçekleşen eğitimin ikinci günü Bakanlık Başmüfettişi Hasan Torlak tarafından, "657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Mobbing" hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Programa yine Kocaeli'nin yanı sıra Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri ve bağlı müdürler, şube müdürleri ile birim personeli katıldı.

ÜÇÜNCÜ GÜN

Eğitimin üçüncü gününde ise bakanlık tarafından görevlendirilen Şube Müdürü Saliha Dilek Sancar tarafından, "Saklama Süreli Standart Dosya Planı", Uzman Nilüfer Babacan ve Uzman Nilgün Atak Görgülü tarafından, "Müzecilik" konuları işlendi. Öğleden sonra ise Kütüphane Müdürü Serap Çetin tarafından, " KOHA Otomasyon Sistemi ve Kütüphanecilik" eğitimleri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.