Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’li Aday Adayı SEZER İyi Parti Temsilciliğini Ziyaret Etti

SİYASET 20.05.2018 - 22:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2410+ kez okundu.
 

CHP’li Aday Adayı SEZER İyi Parti Temsilciliğini Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Parti Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Parti Tavşantepe  Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti  Hemşericilikte Parti Ayrımı Yapılmaz CHP’nin Kandıralı Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Partinin Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek başarılar diledi. SEZER Kandıralı ve Manav Türklerinin yoğun olarak ikamet ettiği bu bölgede her partiden hemşerisinin olduğunu belirterek, parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerim ile buluşmak, sohbet etmek istiyorum. İyi Parti Mahalle Temsilcisi ve buradaki bir çok kişi; ya tanıdık, ya komşumuz, ya akrabamız, yada dostumuz-arkadaşımızdır. Hemşerilerinizin içine girdiğiniz zaman partililiği bir kenara bırakıp, ortak sıkıntılarımızı konuşmamız gerekir, çözüm ve çözüm yollarını konuşmamız gerekir. Her zaman partili ayrımı yapmaksızın bana ulaşabilirsiniz. Dedi.  Hemşerilerimizi Güzel Mevkilerde Görmek İsteriz İyi Partililer bu hoş ziyaret için teşekkür ederken, hemşerilerimizi güzel yerlerde görmek, hangi partide olursa olsun kapısını çalacağımız noktalarda görmek hepimizi mutlu edecektir. Bu süreçte başarılar diye iyi temennilerde bulundular.
CHP Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Parti Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

CHP Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Parti Tavşantepe  Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

 Hemşericilikte Parti Ayrımı Yapılmaz

CHP’nin Kandıralı Milletvekili Aday Adayı Cevdet SEZER ve Beyhan KORKMAZ İyi Partinin Tavşantepe Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek başarılar diledi. SEZER Kandıralı ve Manav Türklerinin yoğun olarak ikamet ettiği bu bölgede her partiden hemşerisinin olduğunu belirterek, parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerim ile buluşmak, sohbet etmek istiyorum. İyi Parti Mahalle Temsilcisi ve buradaki bir çok kişi; ya tanıdık, ya komşumuz, ya akrabamız, yada dostumuz-arkadaşımızdır. Hemşerilerinizin içine girdiğiniz zaman partililiği bir kenara bırakıp, ortak sıkıntılarımızı konuşmamız gerekir, çözüm ve çözüm yollarını konuşmamız gerekir. Her zaman partili ayrımı yapmaksızın bana ulaşabilirsiniz. Dedi. 

Hemşerilerimizi Güzel Mevkilerde Görmek İsteriz

İyi Partililer bu hoş ziyaret için teşekkür ederken, hemşerilerimizi güzel yerlerde görmek, hangi partide olursa olsun kapısını çalacağımız noktalarda görmek hepimizi mutlu edecektir. Bu süreçte başarılar diye iyi temennilerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.