Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bir kadın cinayeti de Kocaeli'de ..

ASAYİŞ 05.01.2021 - 11:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1459+ kez okundu.
 

Bir kadın cinayeti de Kocaeli'de ..

Kartepe’de İsa Kösecik adlı şahıs, yeni ayrıldıkları öğrenilen eşini çocuklarının önünde bıçaklayarak öldürdü

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde sabah meydana gelen olayda, 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen 33 yaşındaki Sevda Kösecik ile İsa Kösecik arasında tartışma çıktı. 2 erkek 1 kız üç çocuk sahibi olan çift, çocuklarının önünde tartışmaya başladı ve İsa Kösecik, eline aldığı bıçakla Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Annelerinin bıçaklanmasına şahit olan çocuklar büyük bir korkuyla durumu hemen yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı.
Kartepe’de İsa Kösecik adlı şahıs, yeni ayrıldıkları öğrenilen eşini çocuklarının önünde bıçaklayarak öldürdü

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde sabah meydana gelen olayda, 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen 33 yaşındaki Sevda Kösecik ile İsa Kösecik arasında tartışma çıktı. 2 erkek 1 kız üç çocuk sahibi olan çift, çocuklarının önünde tartışmaya başladı ve İsa Kösecik, eline aldığı bıçakla Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Annelerinin bıçaklanmasına şahit olan çocuklar büyük bir korkuyla durumu hemen yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.