Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aygün, “Demokratik bir yarış olsun”

SİYASET 19.01.2019 - 18:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2982+ kez okundu.
 

Aygün, “Demokratik bir yarış olsun”

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmaları sırasında CHP’li aday Sertif Gökçe ile karşılaştı, “Demokratik ve centilmence bir yarış olsun” ifadelerini kullandı

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarını hızlandırdı. SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Aygün, aynı gün içerisinde muhtarlar ile bir araya geldi, STK’ların fikirlerini dinledi, esnaflarla da istişarede bulundu. Ev ziyaretleri yaparak vatandaşların mutlu ve acılı günlerinde de yanında olan Başkan Adayı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi’ndeki seçim çalışmaları sırasında CHP’nin adayı Sertif Gökçe ile karşılaştı. BİR BİRLERİNE BAŞARI DİLEDİLER “Demokratik ve centilmence bir yarış olsun” diyen Zeki Aygün, “Her ne kadar farklı siyasi görüşlerde de olsak Sertif Bey ile beşeri ilişkiler noktasında her ortamda bir araya gelmişliğimiz vardır. Ben kendisini sever ve saygı duyarım onunda beni sevdiği ve saygı duyduğu kanaatindeyim. Demokratik ve centilmence bir yarış olacak” dedi. PROJELERİMİZLE KONUŞACAĞIZ AK Parti olarak 17 yıldır ilçelerden başlayarak illerde ve ülkede önemli değişiklikler yaptıklarını belirten, önemli projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Zeki Aygün, “Bizler yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi anlatacağız. Pek ümidim olmasa bile umarım muhalefetteki arkadaşlar yapılan bunca güzel işi eleştirmeyi bir yana bırakıp kendi yapacaklarını anlatabilirler” dedi.  
AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmaları sırasında CHP’li aday Sertif Gökçe ile karşılaştı, “Demokratik ve centilmence bir yarış olsun” ifadelerini kullandı

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarını hızlandırdı. SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Aygün, aynı gün içerisinde muhtarlar ile bir araya geldi, STK’ların fikirlerini dinledi, esnaflarla da istişarede bulundu. Ev ziyaretleri yaparak vatandaşların mutlu ve acılı günlerinde de yanında olan Başkan Adayı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi’ndeki seçim çalışmaları sırasında CHP’nin adayı Sertif Gökçe ile karşılaştı.

BİR BİRLERİNE BAŞARI DİLEDİLER

“Demokratik ve centilmence bir yarış olsun” diyen Zeki Aygün, “Her ne kadar farklı siyasi görüşlerde de olsak Sertif Bey ile beşeri ilişkiler noktasında her ortamda bir araya gelmişliğimiz vardır. Ben kendisini sever ve saygı duyarım onunda beni sevdiği ve saygı duyduğu kanaatindeyim. Demokratik ve centilmence bir yarış olacak” dedi.

PROJELERİMİZLE KONUŞACAĞIZ

AK Parti olarak 17 yıldır ilçelerden başlayarak illerde ve ülkede önemli değişiklikler yaptıklarını belirten, önemli projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Zeki Aygün, “Bizler yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi anlatacağız. Pek ümidim olmasa bile umarım muhalefetteki arkadaşlar yapılan bunca güzel işi eleştirmeyi bir yana bırakıp kendi yapacaklarını anlatabilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.