Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Asırlık Çiftlere Anlamlı Sürpriz

YAŞAM 15.02.2021 - 22:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2876+ kez okundu.
 

Asırlık Çiftlere Anlamlı Sürpriz

Evlilikte 50 yılını dolduran çiftleri “Sevgililer günü” münasebetiyle ziyaret eden Körfez Belediyesi ekipleri, onlar için hazırladıkları meyve sepetlerini hediye ettiler.

Evlilikte 50 yılını dolduran çiftleri “Sevgililer günü” münasebetiyle ziyaret eden Körfez Belediyesi ekipleri,  onlar için hazırladıkları meyve sepetlerini hediye ettiler. MEYVE SEPETİ HEDİYE EDİLDİ Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’14 Şubat Sevgililer Günü’ programı kapsamında; Körfez’de ikamet eden 50 yılı aşkın bir süredir evli olan asırlık çiftler evlerinde ziyaret edilerek,  sevgililer günü sebebiyle hazırlanan meyve sepetleri ikram edildi. MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI PAYLAŞTILAR Mutlu süren uzun evliliğin sırrının karşılıklı saygı ve sevgiden geçtiğini belirten asırlık çiftler gençlere evlilikte her iki tarafın da anlayışlı olması gerektiği nasihatinde bulundular. Sevginin en büyük sırrının karşılıklı saygı olduğunu söyleyen çiftler,  sevgi sabırdır, emektir, berekettir.  Herkes birbirine karşı saygı ve sevgi dolu olduğu zaman, o yuva mutlu bir yuva olabilir. 50 yıllık mutlu evliliğimizi buna borçluyuz” ifadelerinde bulundular. Asırlık çınarlar, anlamlı hediyeler için Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.   
Evlilikte 50 yılını dolduran çiftleri “Sevgililer günü” münasebetiyle ziyaret eden Körfez Belediyesi ekipleri, onlar için hazırladıkları meyve sepetlerini hediye ettiler.

Evlilikte 50 yılını dolduran çiftleri “Sevgililer günü” münasebetiyle ziyaret eden Körfez Belediyesi ekipleri,  onlar için hazırladıkları meyve sepetlerini hediye ettiler.

MEYVE SEPETİ HEDİYE EDİLDİ
Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’14 Şubat Sevgililer Günü’ programı kapsamında; Körfez’de ikamet eden 50 yılı aşkın bir süredir evli olan asırlık çiftler evlerinde ziyaret edilerek,  sevgililer günü sebebiyle hazırlanan meyve sepetleri ikram edildi.



MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI PAYLAŞTILAR
Mutlu süren uzun evliliğin sırrının karşılıklı saygı ve sevgiden geçtiğini belirten asırlık çiftler gençlere evlilikte her iki tarafın da anlayışlı olması gerektiği nasihatinde bulundular. Sevginin en büyük sırrının karşılıklı saygı olduğunu söyleyen çiftler,  sevgi sabırdır, emektir, berekettir.  Herkes birbirine karşı saygı ve sevgi dolu olduğu zaman, o yuva mutlu bir yuva olabilir. 50 yıllık mutlu evliliğimizi buna borçluyuz” ifadelerinde bulundular.
Asırlık çınarlar, anlamlı hediyeler için Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.