Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı

GÜNDEM 18.03.2021 - 22:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1873+ kez okundu.
 

Hürriyet, Kiptaş’ı yakın markaja aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü. İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi. TÜRKİYE’YE ÖRNEK İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler geliştirerek İzmit’e katma değer kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a konuk oldu, Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesini konuştu

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul temaslarını İstaç’tan sonra Kiptaş ile sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yerel yönetimler konusunda sık sık görüş alışverişinde bulunan başkan Hürriyet, bu temasları İzmitli’nin yararlanacağı ortak projelere çevirdi. Türkiye’nin kalbi İstanbul’u yöneten ve yanı başındaki Kocaeli’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İmamoğlu’nun samimiyeti Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde ete kemiğe büründü.

İSTAÇ’TAN SONRA KİPTAŞ

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliğinin temelinin atıldığı Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde hızla ilerleme kaydediliyor. Yaklaşık iki ay önce kazma vurulan Kiptaş İzmit Çınar Evleri’nde projenin yaklaşık yüzde 10’u tamamlandı. 18 ayda tamamlanması planlanan Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği yapan İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet bugün İstanbul programında Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt’a da yer verdi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK

İstaç Genel Müdürü Mehmet Aslan Değirmenci ile yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaparak güne başlayan Hürriyet’in ikinci durağı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt oldu. Katılımcı anlayışla projesi hazırlanan, insan ve çevre odaklı, toplam 143 daireden oluşan Kiptaş İzmit Çınar Evleri ile ilgili çalışmaları konuşan Hürriyet ve Kurt, projenin sadece İzmit’te değil, Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Hürriyet, İmamoğlu’nun ve İstanbul Büyükşehir’in kendilerine güç kattığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.