Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yolda uygulama yapan polise çarptı

Trafik Kazası 08.06.2020 - 11:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1682+ kez okundu.
 

Yolda uygulama yapan polise çarptı

Körfez Kirazlıyalı mevkiinde yol kontrolü yapan bir polis memuruna araç çarptı

Dur İhtarına Uymayıp Kaçtı, Polis Memuruna Çarptı Körfez'de polisin dur ihtarına uymayıp kaçan bir kişi aracı ile yolda kontrol için bulunan polis memuruna çarptı. Kazada polis memuru ağır şekilde yaralanırken sürücü gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Körfez Kirazlıyalı mevkiinde sabah saatlerinde yol kontrolü gerçekleştirildi. Saat 10.50 sularında, polis ekiplerinin durdurmak istediği 34 LU 1456 plakalı araç, iddialara göre durmayarak yola devam ettiği esnada, yolda kontrol için bulunan polis memuru Yusuf Doğan’a çarptı. Polis memuru kanlar içerisinde yerde kalırken, araç durdurularak sürücü Fatih K. gözaltına alındı. Ağır yaralanan genç polis memuru Doğan, olay yerine çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez Kirazlıyalı mevkiinde yol kontrolü yapan bir polis memuruna araç çarptı

Dur İhtarına Uymayıp Kaçtı, Polis Memuruna Çarptı

Körfez'de polisin dur ihtarına uymayıp kaçan bir kişi aracı ile yolda kontrol için bulunan polis memuruna çarptı. Kazada polis memuru ağır şekilde yaralanırken sürücü gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Körfez Kirazlıyalı mevkiinde sabah saatlerinde yol kontrolü gerçekleştirildi. Saat 10.50 sularında, polis ekiplerinin durdurmak istediği 34 LU 1456 plakalı araç, iddialara göre durmayarak yola devam ettiği esnada, yolda kontrol için bulunan polis memuru Yusuf Doğan’a çarptı. Polis memuru kanlar içerisinde yerde kalırken, araç durdurularak sürücü Fatih K. gözaltına alındı. Ağır yaralanan genç polis memuru Doğan, olay yerine çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.