Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yıldırım Çocuk Kulübü Ormanya’yı gezdi

GÜNDEM 04.10.2021 - 22:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2923+ kez okundu.
 

Yıldırım Çocuk Kulübü Ormanya’yı gezdi

Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Çocuk Kulübü 2. Sinif ve 8. Sınıf aralığındaki öğrencileri ile birlikte Kartepe Uzuntarla’da bulunan Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya alan gezisi düzenlediler

Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Çocuk Kulübü  öğrencileri Kartepe Uzuntarla’da bulunan Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya alan gezisi düzenlediler. Yıldırım Çocuk Kulübü kurucu müdürü Selen Çağlar, öğretmenlerden Duygu Anar ,Gamze Ağaç,Elif Ülker,Melisa Çakar, Melek  Kılıç ve Elmas Özcan tarafından düzenlenen ormanya gezisine ilkokul  ve ortaokul  öğrencileriyle birlikte katıldı. Gezinin çok faydalı geçtiğini belirten Yıldırım Çocuk Kulübü kurucu müdürü Selen Çağlar, Bu dünyada yalnız değiliz. Başka canlar, sessiz dostlar ve korunulması gereken hakları var. Öğrencilerimize bu farkındalığı kazandırmak için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü öncesi Ormanya Tabiat Parkı’na gezi düzenledik. Öğrencilerimiz hayvan dostlarıyla vakit geçirdikten sonra orman kütüphanesine uğradı. Sadece kuş cıvıltısının olduğu orman kütüphanesinde okunan kitapların verdiği huzur ile gezimizi tamamladık diyen Selen Çağlar öğrencilerimizin keyifli vakit geçirdiklerini ve önümüzdeki günlerde farkli  etkinlikler ile öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz diyerek noktaladı.   Yeşili, doğayı, birçok hayvan ve bitki türünü gözlemleyen öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Yeşilliklerin ve canlıların sesleri arasında kitaplarını okuyup geziden mutlu bir şekilde dönen öğrencilerimiz, sınıflarında gerçekleştirdikleri grup çalışmalarıyla bitki ve hayvan sevgisini gösteren posterler hazırlayacaklar. Çağlar , “İnşallah önümüzdeki günlerde benzer etkinlikler ile öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz diyerek noktaladı.
Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Çocuk Kulübü 2. Sinif ve 8. Sınıf aralığındaki öğrencileri ile birlikte Kartepe Uzuntarla’da bulunan Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya alan gezisi düzenlediler

Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Yıldırım Çocuk Kulübü  öğrencileri Kartepe Uzuntarla’da bulunan Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya alan gezisi düzenlediler.

Yıldırım Çocuk Kulübü kurucu müdürü Selen Çağlar, öğretmenlerden Duygu Anar ,Gamze Ağaç,Elif Ülker,Melisa Çakar, Melek  Kılıç ve Elmas Özcan tarafından düzenlenen ormanya gezisine ilkokul  ve ortaokul  öğrencileriyle birlikte katıldı.

Gezinin çok faydalı geçtiğini belirten Yıldırım Çocuk Kulübü kurucu müdürü Selen Çağlar,
Bu dünyada yalnız değiliz. Başka canlar, sessiz dostlar ve korunulması gereken hakları var. Öğrencilerimize bu farkındalığı kazandırmak için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü öncesi Ormanya Tabiat Parkı’na gezi düzenledik. Öğrencilerimiz hayvan dostlarıyla vakit geçirdikten sonra orman kütüphanesine uğradı. Sadece kuş cıvıltısının olduğu orman kütüphanesinde okunan kitapların verdiği huzur ile gezimizi tamamladık diyen Selen Çağlar öğrencilerimizin keyifli vakit geçirdiklerini ve önümüzdeki günlerde farkli  etkinlikler ile öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz diyerek noktaladı.

 

Yeşili, doğayı, birçok hayvan ve bitki türünü gözlemleyen öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Yeşilliklerin ve canlıların sesleri arasında kitaplarını okuyup geziden mutlu bir şekilde dönen öğrencilerimiz, sınıflarında gerçekleştirdikleri grup çalışmalarıyla bitki ve hayvan sevgisini gösteren posterler hazırlayacaklar.

Çağlar , “İnşallah önümüzdeki günlerde benzer etkinlikler ile öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz diyerek noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.