Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yavuz Sultan Selim’de İki Yeni Park Açıldı

YAŞAM 04.11.2021 - 10:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2805+ kez okundu.
 

Yavuz Sultan Selim’de İki Yeni Park Açıldı

1 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Parkı ve Hacı Bektaş Veli Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Söğüt, “Önümü keserek, ‘park istiyoruz’ diyen çocuklarımız burada. Onlara verdiğimiz sözü tuttuk” dedi

Körfez Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Mahallesi’nde hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Parkı ve Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. İki parkın açılışı için tören Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı. GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRDÜM Açılış töreninde ilk olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt konuşma gerçekleştirdi. Parkın yapım hikâyesini paylaşan Başkan Söğüt, “Bir Cuma namazı çıkışında mahalleyi gezerken tam da bulunduğumuz alanda 6-7 çocuğumuz önümü kesti. Onlar da burada şu an. ‘Başkanım biz sizden mahallemize park istiyoruz’ dedi. O gün onlara söz verdim. SİZLER İSTEDİNİZ, BİZ YAPTIK Hemen talimatı verdim ve ekibimiz ile kolları sıvadık. Alanda inceleme yaptık ve bu alanın müsait olduğunu gördük. Burayı da çocuklarımızın istediği şekilde, oynayabilecekleri, eğlenebilecekleri şekilde hayata geçirdik. Hamdolsun çok kısa bir sürede çocuklarımızın sevdiği, beğenerek vakit geçirdiği bu parkı tamamladık ve açılışını yapıyoruz. “EN MUTLU OLDUĞUMUZ AN” Bizlerin en mutlu olduğu anlar yaptığımız, tamamladığımız eserleri hizmeteaçtığımız anlar. Bugün bizim en mutlu ve sevinçli günümüz. Çünkü görüyorum ki çocuklarımız da sevinçli. Sizler bizim için değerlisiniz. Geleceğimizin teminatısınız. Sizler mutlu olduğunuz zaman aileler, aileler mutlu olduğu zaman da toplumlar mutlu oluyor. Sizler bu kadar kıymetlisiniz” ifadelerini kullandı. YAVUZ SULTAN SELİM’E BİLGİ EVİ MÜJDESİ VERDİ Başkan Şener Söğüt daha sonra mahalleliye bir de müjdeli haber verdi. Körfez’in farklı mahallelerine bilgi evleri açtıklarını belirten Başkan Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde de bilgi evi açacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da söz aldı. Çakmak, kısa konuşmasında çocukların mutluluğuna ortak olmanın verdiği hazzın tarifi olmadığını belirtti. ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİLER Yapılan konuşmaların ardından iki parkı temsilen Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasında da Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet park alanı içerisinde oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi. Ailelerle de sohbet eden Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen teşekkürlerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. GÜVENLİK KAMERASI İLE İZLENİYOR 1.200 metrekarelik alanda hayata geçirilen Hacı Bektaş-ı Veli Parkı, yaklaşık 450 bin TL’lik yatırımla hayata geçirildi. Park alanı içerisinde 104 adet ağaç ve çalı bitkisi dikimi gerçekleştirilirken, aydınlatma sistemi ile donatıldı. Fitnes alanı, çocuk oyun alanı ve çim amfinin de bulunduğu parkta, güvenlik kamera sistemi de koyuldu.  
1 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Parkı ve Hacı Bektaş Veli Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Söğüt, “Önümü keserek, ‘park istiyoruz’ diyen çocuklarımız burada. Onlara verdiğimiz sözü tuttuk” dedi

Körfez Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Mahallesi’nde hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Parkı ve Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. İki parkın açılışı için tören Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt dışında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU GÖRDÜM

Açılış töreninde ilk olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt konuşma gerçekleştirdi. Parkın yapım hikâyesini paylaşan Başkan Söğüt, “Bir Cuma namazı çıkışında mahalleyi gezerken tam da bulunduğumuz alanda 6-7 çocuğumuz önümü kesti. Onlar da burada şu an. ‘Başkanım biz sizden mahallemize park istiyoruz’ dedi. O gün onlara söz verdim.

SİZLER İSTEDİNİZ, BİZ YAPTIK

Hemen talimatı verdim ve ekibimiz ile kolları sıvadık. Alanda inceleme yaptık ve bu alanın müsait olduğunu gördük. Burayı da çocuklarımızın istediği şekilde, oynayabilecekleri, eğlenebilecekleri şekilde hayata geçirdik. Hamdolsun çok kısa bir sürede çocuklarımızın sevdiği, beğenerek vakit geçirdiği bu parkı tamamladık ve açılışını yapıyoruz.

“EN MUTLU OLDUĞUMUZ AN”

Bizlerin en mutlu olduğu anlar yaptığımız, tamamladığımız eserleri hizmeteaçtığımız anlar. Bugün bizim en mutlu ve sevinçli günümüz. Çünkü görüyorum ki çocuklarımız da sevinçli. Sizler bizim için değerlisiniz. Geleceğimizin teminatısınız. Sizler mutlu olduğunuz zaman aileler, aileler mutlu olduğu zaman da toplumlar mutlu oluyor. Sizler bu kadar kıymetlisiniz” ifadelerini kullandı.

YAVUZ SULTAN SELİM’E BİLGİ EVİ MÜJDESİ VERDİ

Başkan Şener Söğüt daha sonra mahalleliye bir de müjdeli haber verdi. Körfez’in farklı mahallelerine bilgi evleri açtıklarını belirten Başkan Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde de bilgi evi açacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da söz aldı. Çakmak, kısa konuşmasında çocukların mutluluğuna ortak olmanın verdiği hazzın tarifi olmadığını belirtti.

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİLER

Yapılan konuşmaların ardından iki parkı temsilen Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nın kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrasında da Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet park alanı içerisinde oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi. Ailelerle de sohbet eden Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen teşekkürlerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

GÜVENLİK KAMERASI İLE İZLENİYOR

1.200 metrekarelik alanda hayata geçirilen Hacı Bektaş-ı Veli Parkı, yaklaşık 450 bin TL’lik yatırımla hayata geçirildi. Park alanı içerisinde 104 adet ağaç ve çalı bitkisi dikimi gerçekleştirilirken, aydınlatma sistemi ile donatıldı. Fitnes alanı, çocuk oyun alanı ve çim amfinin de bulunduğu parkta, güvenlik kamera sistemi de koyuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.