">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Uyuşturucu operasyonunda 12 gözaltı

ASAYİŞ 19.01.2022 - 16:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2283+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonunda 12 gözaltı

İzmit, Derince ve Gölcük ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen 3 farklı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alınırken değişik miktar ve türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Alınan bilgiye göre polis ekiplerince alınan uyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu İzmit, Derince ve Gölcük ilçelerinde 3 farklı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 12 kişi gözaltına alınırken şüphelilerin yapılan üst, ev ve iş yeri aramalarında 1 kilo 54 gram sentetik uyuşturucu, 81 ,25 gram esrar, 6.20 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. 6 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen  O.I.  M.O.  B.Ç.  Y.U.  G.F. ve R.M.H. isimli 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden B.Ç. Y.U. ve R.M.H. isimli 3 şüpheli tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İzmit, Derince ve Gölcük ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen 3 farklı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi gözaltına alınırken değişik miktar ve türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre polis ekiplerince alınan uyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu İzmit, Derince ve Gölcük ilçelerinde 3 farklı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 12 kişi gözaltına alınırken şüphelilerin yapılan üst, ev ve iş yeri aramalarında 1 kilo 54 gram sentetik uyuşturucu, 81 ,25 gram esrar, 6.20 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. 6 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen  O.I.  M.O.  B.Ç.  Y.U.  G.F. ve R.M.H. isimli 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden B.Ç. Y.U. ve R.M.H. isimli 3 şüpheli tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.