Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkkan Darıca’ Sırasöğütler Mahallesi’ndeki Şuyulandırmayı Tbmm Gündemine Taşıdı

GÜNDEM 22.10.2021 - 21:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1563+ kez okundu.
 

Türkkan Darıca’ Sırasöğütler Mahallesi’ndeki Şuyulandırmayı Tbmm Gündemine Taşıdı

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması isteği ile soru önergesi verdi.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1.500 dönüm olan okul alanında şuyulandırma nedeni ile 280 kişinin hissesi bulunuyor. Bu alanın rant tehlikesi ile karşı karşıya olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması isteği ile soru önergesi verdi. Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1.500 dönüm okul alanındaki şuyulandırma çalışması hangi aşamada? Önergesinde; “Kocaeli’nin Darıca İlçesi’ne bağlı Sırasöğütler Mahallesi’nde yaklaşık 1.500 dönüm okul alanı yer almakta, şuyulandırma nedeni ile burada 280 kişinin hissesi bulunmaktadır.”diyen Türkkan, Mahallelinin bu konudaki çalışmanın bir an önce tamamlanarak kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılmasını istediğine vurgu yaptı. 280 kişinin hissesinin bulunduğu bu alanda kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılması için nasıl bir yol izlenecek? İşte Türkkan’ın önergesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yönelttiği sorular: 1-Kocaeli’nin Darıca İlçesi’ne bağlı Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1.500 dönüm okul alanındaki şuyulandırma çalışması ne zaman başlamıştır, bu çalışma ne zaman tamamlanacaktır, çalışma şu anda hangi aşamadadır? 2-280 kişinin hissesinin bulunduğu bu alanda kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılması için nasıl bir yol izlenecektir, bu düzenlemeler neler olacaktır? 3-Sözü edilen alanda rant elde edilmesinin önüne geçmek için birtakım tedbirler alınması düşünülmekte midir, bu tedbirler neler olacaktır?  
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması isteği ile soru önergesi verdi.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1.500 dönüm olan okul alanında şuyulandırma nedeni ile 280 kişinin hissesi bulunuyor. Bu alanın rant tehlikesi ile karşı karşıya olduğuna vurgu yapan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması isteği ile soru önergesi verdi.

Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1.500 dönüm okul alanındaki şuyulandırma çalışması hangi aşamada?

Önergesinde;

“Kocaeli’nin Darıca İlçesi’ne bağlı Sırasöğütler Mahallesi’nde yaklaşık 1.500 dönüm okul alanı yer almakta, şuyulandırma nedeni ile burada 280 kişinin hissesi bulunmaktadır.”diyen Türkkan, Mahallelinin bu konudaki çalışmanın bir an önce tamamlanarak kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılmasını istediğine vurgu yaptı.

280 kişinin hissesinin bulunduğu bu alanda kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılması için nasıl bir yol izlenecek?

İşte Türkkan’ın önergesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yönelttiği sorular:

1-Kocaeli’nin Darıca İlçesi’ne bağlı Sırasöğütler Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1.500 dönüm okul alanındaki şuyulandırma çalışması ne zaman başlamıştır, bu çalışma ne zaman tamamlanacaktır, çalışma şu anda hangi aşamadadır?

2-280 kişinin hissesinin bulunduğu bu alanda kimseyi mağdur etmeyecek şekilde gerekli düzenlemelerin yapılması için nasıl bir yol izlenecektir, bu düzenlemeler neler olacaktır?

3-Sözü edilen alanda rant elde edilmesinin önüne geçmek için birtakım tedbirler alınması düşünülmekte midir, bu tedbirler neler olacaktır?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.