Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkiye’den Dünya’ya açılacak olan Göçmen Börekçisi yenilendi!

28.11.2021 - 19:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3239+ kez okundu.
 

Türkiye’den Dünya’ya açılacak olan Göçmen Börekçisi yenilendi!

Yeni isim, yeni logo, yeni menü, yeni yüz!

Göçmen Börekçisi yeni mimarisiyle misafirlerine modern ve samimi bir atmosfer sunarken; değişen menüsü ve genişleyen ürün gamı ile farklı coğrafyaların damak zevklerine de hitap ediyor. Kullanacağı yeni logosu ise artık daha minimalist ve yumuşak hatlara sahip! 17 yıldır faaliyette olan Göçmen Börekçisi, önemli bir değişikliğe gitti. Logosundan ambalajına, mimarisinden iç dizaynına ve çalışan üniformalarına kadar görsel kimliğini ve marka konumlandırmasını tamamen yeniledi. Yenilenen marka konumlandırması ile hizmet kapsamının genişlediğine dikkat çekerken aynı zamanda genişleyen ürün yelpazesi ve konsepti ile de markanın dinamik bakış açısını, enerjisini ve canlılığını yansıtıyor. 2004 yılında Körfez’de bir dükkânda başlayan ve aile şirketi olarak devam eden yolculuğunda iki defa Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Göçmen Börekçisi, açılışından bu yana 95 franchise noktası, ulusal marketler, endüstriyel kanatta müşteriler edinmiş ve birçok ülkeye ihracat yapmıştır. Bugün Kocaeli Körfez merkezli olan firma dönemsel olarak 150 - 250 kişi arasında istihdam sağlamaktadır. 2021 yılının Mart ayında, İsviçre merkezli Türk yatırım holdingi olan Finandvest Holding tarafından yatırım alan ve börek sektöründe Göçmen Börekçisi markası olarak bulunan firma; Geleneksel Fırın konseptine geçiş yaparak, bugün faaliyetlerine “Göçmen” ismi ile devam ediyor. Firmanın bundan sonraki amacı Geleneksel Fırın markası olan Göçmen’i global bir marka haline getirmektir. Bunun ilk adımı Kocaeli Körfez’de olan şirkete ait ilk mağazadan başlamaktadır. Göçmen yenilenen yüzü, “Geleneksel Fırın” konsepti ve yeni ürün gamı ile Aralık ayı itibariyle kapılarını müşterilerine açıyor.      
Yeni isim, yeni logo, yeni menü, yeni yüz!

Göçmen Börekçisi yeni mimarisiyle misafirlerine modern ve samimi bir atmosfer sunarken; değişen menüsü ve genişleyen ürün gamı ile farklı coğrafyaların damak zevklerine de hitap ediyor. Kullanacağı yeni logosu ise artık daha minimalist ve yumuşak hatlara sahip!

17 yıldır faaliyette olan Göçmen Börekçisi, önemli bir değişikliğe gitti. Logosundan ambalajına, mimarisinden iç dizaynına ve çalışan üniformalarına kadar görsel kimliğini ve marka konumlandırmasını tamamen yeniledi. Yenilenen marka konumlandırması ile hizmet kapsamının genişlediğine dikkat çekerken aynı zamanda genişleyen ürün yelpazesi ve konsepti ile de markanın dinamik bakış açısını, enerjisini ve canlılığını yansıtıyor.

2004 yılında Körfez’de bir dükkânda başlayan ve aile şirketi olarak devam eden yolculuğunda iki defa Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Göçmen Börekçisi, açılışından bu yana 95 franchise noktası, ulusal marketler, endüstriyel kanatta müşteriler edinmiş ve birçok ülkeye ihracat yapmıştır. Bugün Kocaeli Körfez merkezli olan firma dönemsel olarak 150 - 250 kişi arasında istihdam sağlamaktadır.

2021 yılının Mart ayında, İsviçre merkezli Türk yatırım holdingi olan Finandvest Holding tarafından yatırım alan ve börek sektöründe Göçmen Börekçisi markası olarak bulunan firma; Geleneksel Fırın konseptine geçiş yaparak, bugün faaliyetlerine “Göçmen” ismi ile devam ediyor.

Firmanın bundan sonraki amacı Geleneksel Fırın markası olan Göçmen’i global bir marka haline getirmektir. Bunun ilk adımı Kocaeli Körfez’de olan şirkete ait ilk mağazadan başlamaktadır. Göçmen yenilenen yüzü, “Geleneksel Fırın” konsepti ve yeni ürün gamı ile Aralık ayı itibariyle kapılarını müşterilerine açıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.