Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sütlaç artık çok mutlu

YAŞAM 15.03.2021 - 17:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2624+ kez okundu.
 

Sütlaç artık çok mutlu

Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. Bu yıl sahiplendirilen sokak hayvanı sayısı 55 oldu.

Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. İki yıl önce tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugüne kadar 1087 hasta sokak hayvanı tedavi edildi. Tedavisi tamamlanan 55 adet sokak hayvanı ise sahiplendirildi. HAYVANSEVERLERDEN TEŞEKKÜR O sokak hayvanlarından biri de Sütlaç oldu. Hayvanseverler tarafından sahiplenen Sütlaç’ın tüm tedavisi yine Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilirken, vatandaşlar da Körfez Belediyesi’ne bu tür bir imkan sunmasından dolayı teşekkür etti.
Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. Bu yıl sahiplendirilen sokak hayvanı sayısı 55 oldu.

Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. İki yıl önce tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugüne kadar 1087 hasta sokak hayvanı tedavi edildi. Tedavisi tamamlanan 55 adet sokak hayvanı ise sahiplendirildi.

HAYVANSEVERLERDEN TEŞEKKÜR

O sokak hayvanlarından biri de Sütlaç oldu. Hayvanseverler tarafından sahiplenen Sütlaç’ın tüm tedavisi yine Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilirken, vatandaşlar da Körfez Belediyesi’ne bu tür bir imkan sunmasından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.