Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Ramazan, rahmet ve bereket ayıdır”

Körfez Belediyesi 05.05.2019 - 21:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1556+ kez okundu.
 

Söğüt, “Ramazan, rahmet ve bereket ayıdır”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Ayının başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. “Kutlu bir misafir olarak gelen Ramazan’a milletçe hoş geldin diyor Ramazan ayının Milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini belirtti. MUCİZELERLE DOLU Söğüt, “Ramazan ayında, iftar sofralarında sadece ekmeğimizi suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayı, mucizelerle dolu bir aydır. İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği bu ayda, unuttuğumuz değerleri yineden hatırlama ve değerlendirme adına bizlere önemli fırsatlar sunmaktadır. BÜYÜK BİR FIRSATTIR Körfez Belediyesi olarak halkımızın Ramazan ayını esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizdeki tüm ibadethanelerimizin iç ve dış temizliklerini tamamlayarak kentimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasına katkı sunduk. Bu vesileyle başta Körfezli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Ayının başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. “Kutlu bir misafir olarak gelen Ramazan’a milletçe hoş geldin diyor Ramazan ayının Milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini belirtti.

MUCİZELERLE DOLU

Söğüt, “Ramazan ayında, iftar sofralarında sadece ekmeğimizi suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan ayı, mucizelerle dolu bir aydır. İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği bu ayda, unuttuğumuz değerleri yineden hatırlama ve değerlendirme adına bizlere önemli fırsatlar sunmaktadır.

BÜYÜK BİR FIRSATTIR

Körfez Belediyesi olarak halkımızın Ramazan ayını esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizdeki tüm ibadethanelerimizin iç ve dış temizliklerini tamamlayarak kentimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasına katkı sunduk. Bu vesileyle başta Körfezli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.