Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sinekle mücadele aralıksız sürüyor

GÜNDEM 27.07.2021 - 19:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1775+ kez okundu.
 

Sinekle mücadele aralıksız sürüyor

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sinekle mücadele kapsamında her gün ilçenin belirli noktalarında ilaçlama çalışması yürütüyor.

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sinekle mücadele kapsamında ekip ve donanım sayısını arttırdı, ilaçlama çalışmalarını sıklaştırdı. Her gün belirlenen program çerçevesinde ilaçlama çalışmalarını yürüten ekiplere ek olarak yeni ekip de eklendi. ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Mahallelerde sürdürülen gece ve gündüz ilaçlama periyotları da sıklaştırıldı. Ekipler özellikle akşam saatlerinde çalışmalarını yürütülürken, etkin mücadelenin devam edeceğini belirtti. Ayrıca ilaçlama sırasında vatandaşlara da hoparlör ile üstü açık şekilde varil ve tenekelerde su biriktirmemeleri konusunda uyarılarda bulunuluyor.
Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sinekle mücadele kapsamında her gün ilçenin belirli noktalarında ilaçlama çalışması yürütüyor.

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sinekle mücadele kapsamında ekip ve donanım sayısını arttırdı, ilaçlama çalışmalarını sıklaştırdı. Her gün belirlenen program çerçevesinde ilaçlama çalışmalarını yürüten ekiplere ek olarak yeni ekip de eklendi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Mahallelerde sürdürülen gece ve gündüz ilaçlama periyotları da sıklaştırıldı. Ekipler özellikle akşam saatlerinde çalışmalarını yürütülürken, etkin mücadelenin devam edeceğini belirtti. Ayrıca ilaçlama sırasında vatandaşlara da hoparlör ile üstü açık şekilde varil ve tenekelerde su biriktirmemeleri konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.