Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şen’den Hürriyet’e: Görevden almadın, ben istifa ettim

SİYASET 11.08.2021 - 14:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2621+ kez okundu.
 

Şen’den Hürriyet’e: Görevden almadın, ben istifa ettim

CHP İzmit Belediye Meclis üyesi Süleyman Şen’den İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sert bir açıklama geldi. Şen yaptığı açıklamada, “İzmit Belediye Başkanı’nın hem beni hem de müdür vekilini kamuoyunda itibarsızlaştırma amacıyla yapmış olduğu "görevden aldım" şeklindeki açıklaması ise çok acı bir talihsizliktir ve olayın muhatabı olan İsmail Göksu'ya da bu konuda haksızlık yapılmıştır” dedi.

CHP İzmit Belediye Meclis üyesi ve İzmit Belediyesi Muhtar Masası Koordinatörlüğü görevini sürdüren Süleyman Şen, geçtiğimiz hafta İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu ile yaşadığı tartışmanın ardından görevinden istifa etmişti. Hürriyet tarafından yapılan açıklamada, “Hem meclis üyesi Süleyman Şen hem de temizlik işleri müdür vekili İsmail Göksu ile idari anlamda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” ifadeleriyle bir açıklama yapmıştı. “BUNU ANLAMAK GERÇEKTEN GÜÇ” Süleyman Şen bu açıklama nedeniyle tepki göstererek yazılı açıklama yaptı. Şen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle İzmit Belediye Başkanı ne yazık ki hala olayın ana temasından uzak bir yaklaşım ile açıklamasına başlamış manevi ve kişisel hakarette bulunan bir taraf ile şahsımın tepkisini kendisine göre aynı derecede had aşan davranış olarak değerlendirmiştir. Bunu anlamak gerçekten çok güç.Açıklamasının devamında İzmit Belediye Başkanı tam anlamı ile şahsımı ve diğer muhatabı görevden aldığını ifade etmiştir. “FARKI ZAMANLA DAHA İYİ İDRAK EDECEK” Ben İzmit Belediye Başkanı’nın atamış olduğu bir bürokrat değilim. Beni Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevine grup içinde yapılan seçim sonrasında meclis üyesi arkadaşlarım getirmiştir. Benim görevden ayrılmamın iki yolu vardır. Birincisi meclis üyesi arkadaşlarımın kararı ile görevi bırakmamın istenmesi diğeri ise kişisel kararım ile istifa etmemdir ki ben de bu şekilde görevimden ayrıldım. İzmit Belediye Başkanı bir müdürünü görevden alma şekli ile benim görevden ayrılmam arasındaki farkı eminim zamanla daha iyi idrak edecektir. “HERHANGİ BİR SAMİMİ ADIM ATILMADI” Her zaman doğrunun yanında olduğumu daha önce de ifade etmiştim ve tekrar ediyorum, Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu'nun İzmit Belediye Başkanına giderek istifa etmeye hazır olduğunu söylemesi son derece doğru ve yerinde bir davranış olmuştur. Ancak bu istifa teklifi sonrasında İzmit Belediye Başkanının hem beni hem de müdür vekilini kamuoyunda itibarsızlaştırma amacıyla yapmış olduğu "görevden aldım" şeklindeki açıklaması ise çok acı bir talihsizliktir ve olayın muhatabı olan İsmail Göksu'ya da bu konuda haksızlık yapılmıştır. Süreç ne yazık ki idare tarafından doğru şekilde yönetilememiştir. Hadisenin çözümü için herhangi bir samimi adım atılmamıştır. “BEKAŞ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA ETTİM” Bu arada birçok kişinin merak ettiği, masalarında konuştukları, sosyal medyalarında yazdıkları konuya da açıklık getirmek istiyorum. Koordinatörlük görevimden istifa ettiğim gün BEKAŞ yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettim, bugüne kadar kimseye hakkımı yedirmedim kimsenin de hakkını yemedim, yemem. Merak edenlerin gönlü ferah olsun. Dün nasıl sahada halkımız için çalışmaya devam ettiysem yarın da daha güçlü şekilde halka hizmet noktasında mücadele etmeye devam edeceğim.”  
CHP İzmit Belediye Meclis üyesi Süleyman Şen’den İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sert bir açıklama geldi. Şen yaptığı açıklamada, “İzmit Belediye Başkanı’nın hem beni hem de müdür vekilini kamuoyunda itibarsızlaştırma amacıyla yapmış olduğu "görevden aldım" şeklindeki açıklaması ise çok acı bir talihsizliktir ve olayın muhatabı olan İsmail Göksu'ya da bu konuda haksızlık yapılmıştır” dedi.

CHP İzmit Belediye Meclis üyesi ve İzmit Belediyesi Muhtar Masası Koordinatörlüğü görevini sürdüren Süleyman Şen, geçtiğimiz hafta İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu ile yaşadığı tartışmanın ardından görevinden istifa etmişti. Hürriyet tarafından yapılan açıklamada, “Hem meclis üyesi Süleyman Şen hem de temizlik işleri müdür vekili İsmail Göksu ile idari anlamda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” ifadeleriyle bir açıklama yapmıştı.

“BUNU ANLAMAK GERÇEKTEN GÜÇ”

Süleyman Şen bu açıklama nedeniyle tepki göstererek yazılı açıklama yaptı. Şen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Öncelikle İzmit Belediye Başkanı ne yazık ki hala olayın ana temasından uzak bir yaklaşım ile açıklamasına başlamış manevi ve kişisel hakarette bulunan bir taraf ile şahsımın tepkisini kendisine göre aynı derecede had aşan davranış olarak değerlendirmiştir. Bunu anlamak gerçekten çok güç.Açıklamasının devamında İzmit Belediye Başkanı tam anlamı ile şahsımı ve diğer muhatabı görevden aldığını ifade etmiştir.

“FARKI ZAMANLA DAHA İYİ İDRAK EDECEK”

Ben İzmit Belediye Başkanı’nın atamış olduğu bir bürokrat değilim. Beni Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevine grup içinde yapılan seçim sonrasında meclis üyesi arkadaşlarım getirmiştir. Benim görevden ayrılmamın iki yolu vardır. Birincisi meclis üyesi arkadaşlarımın kararı ile görevi bırakmamın istenmesi diğeri ise kişisel kararım ile istifa etmemdir ki ben de bu şekilde görevimden ayrıldım. İzmit Belediye Başkanı bir müdürünü görevden alma şekli ile benim görevden ayrılmam arasındaki farkı eminim zamanla daha iyi idrak edecektir.

“HERHANGİ BİR SAMİMİ ADIM ATILMADI”

Her zaman doğrunun yanında olduğumu daha önce de ifade etmiştim ve tekrar ediyorum, Temizlik İşleri Müdür Vekili İsmail Göksu'nun İzmit Belediye Başkanına giderek istifa etmeye hazır olduğunu söylemesi son derece doğru ve yerinde bir davranış olmuştur. Ancak bu istifa teklifi sonrasında İzmit Belediye Başkanının hem beni hem de müdür vekilini kamuoyunda itibarsızlaştırma amacıyla yapmış olduğu "görevden aldım" şeklindeki açıklaması ise çok acı bir talihsizliktir ve olayın muhatabı olan İsmail Göksu'ya da bu konuda haksızlık yapılmıştır. Süreç ne yazık ki idare tarafından doğru şekilde yönetilememiştir. Hadisenin çözümü için herhangi bir samimi adım atılmamıştır.

“BEKAŞ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA ETTİM”

Bu arada birçok kişinin merak ettiği, masalarında konuştukları, sosyal medyalarında yazdıkları konuya da açıklık getirmek istiyorum. Koordinatörlük görevimden istifa ettiğim gün BEKAŞ yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettim, bugüne kadar kimseye hakkımı yedirmedim kimsenin de hakkını yemedim, yemem. Merak edenlerin gönlü ferah olsun. Dün nasıl sahada halkımız için çalışmaya devam ettiysem yarın da daha güçlü şekilde halka hizmet noktasında mücadele etmeye devam edeceğim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.