Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Rektör Hülagü korona aşısı oldu

SAĞLIK 01.12.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1851+ kez okundu.
 

Rektör Hülagü korona aşısı oldu

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından Biyontech firmasının koronavirüsün aşısının ikinci dozunu bugün olduğunu açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından Biyontech firmasının koronavirüsün aşısının ikinci dozunu bugün olduğunu açıkladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü yaptığı paylaşımda,"Çocukken büyüklerimizin zoruyla aşıya götürülürdük. Covid-19 bizim bu huylarımızı da değiştirdi. 4 hafta önce ilk dozu yapılan Biyontech firma aşısının 2.dozunu bugün yaptırdım. Lütfen Maske. Mesafe ve Temizlik kurallarına dikkat edelim İşin şakası ve telafisi yok." ifadelerini kullandı.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından Biyontech firmasının koronavirüsün aşısının ikinci dozunu bugün olduğunu açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından Biyontech firmasının koronavirüsün aşısının ikinci dozunu bugün olduğunu açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü yaptığı paylaşımda,"Çocukken büyüklerimizin zoruyla aşıya götürülürdük. Covid-19 bizim bu huylarımızı da değiştirdi. 4 hafta önce ilk dozu yapılan Biyontech firma aşısının 2.dozunu bugün yaptırdım. Lütfen Maske. Mesafe ve Temizlik kurallarına dikkat edelim İşin şakası ve telafisi yok." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.