">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Polis durdurduğu tır da 20 kilogram eroin yakaladı

ASAYİŞ 10.09.2021 - 11:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1603+ kez okundu.
 

Polis durdurduğu tır da 20 kilogram eroin yakaladı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından durdurulan bir TIR’da yapılan aramada narkotik köpeği Talisca 40 paket halinde 20 kilogram 600 gram eroin yakaladı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 9 Eylül 2021 günü TEM Otoyolu üzerinde şüphe üzerine TIR durduruldu. TIR’da narkotik köpeği Talisca ile yapılan aramada aracın ön göğüs boşluğu içerisine zulalanmış vaziyette 40 paket halinde 20 kilogram 600 gram eroin ile 2 paket halinde 1 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili TIR sürücüsü gözaltına alınırken, şahsın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından durdurulan bir TIR’da yapılan aramada narkotik köpeği Talisca 40 paket halinde 20 kilogram 600 gram eroin yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 9 Eylül 2021 günü TEM Otoyolu üzerinde şüphe üzerine TIR durduruldu. TIR’da narkotik köpeği Talisca ile yapılan aramada aracın ön göğüs boşluğu içerisine zulalanmış vaziyette 40 paket halinde 20 kilogram 600 gram eroin ile 2 paket halinde 1 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili TIR sürücüsü gözaltına alınırken, şahsın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.