Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Personele ilk yardım eğitimi

EĞİTİM 02.06.2021 - 12:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2337+ kez okundu.
 

Personele ilk yardım eğitimi

Kurum içi eğitimlerine aralıksız devam eden Körfez Belediyesi, çalışanlarına yönelik ‘Temel İlk Yardım güncelleme ve OED (elektro şok cihazı) kullanma eğitimi düzenledi

Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesindeki İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından hazırlanan eğitim programı, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilerek Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. İLK YARDIM HAYAT KURTARIR Çeşitli müdürlüklerde görev yapan belediye personeline yönelik düzenlenen temel ilk yardım güncelleme eğitiminde; temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklığı, kalp krizi, kanamalar, kırıklar, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları ile yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler aktarıldı.  
Kurum içi eğitimlerine aralıksız devam eden Körfez Belediyesi, çalışanlarına yönelik ‘Temel İlk Yardım güncelleme ve OED (elektro şok cihazı) kullanma eğitimi düzenledi

Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesindeki İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından hazırlanan eğitim programı, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilerek Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

Çeşitli müdürlüklerde görev yapan belediye personeline yönelik düzenlenen temel ilk yardım güncelleme eğitiminde; temel yaşam desteği, solunum yolu tıkanıklığı, kalp krizi, kanamalar, kırıklar, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları ile yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler aktarıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.