Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Pelin Coştur Filiz: Art arda gelen zamlar çiftçimizin belini büktü!

SİYASET 22.11.2021 - 12:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2027+ kez okundu.
 

Pelin Coştur Filiz: Art arda gelen zamlar çiftçimizin belini büktü!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilatıyla birlikte Eseler Köyü Muhtarı Tuncay Bostan’a ziyarette bulundu.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilatıyla birlikte Eseler Köyü Muhtarı Tuncay Bostan’a ziyarette bulundu.  Ziyarette İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları; Nevin Ayyıldız, Nihal Kupşi, Abdurrahman Akgül, Kenan Vural, Erol Derin, Danışma Kurulundan Seher Yüce ve Güneş Akgün, Kadın Politikaları biriminden Sevinç Yalçın eşlik etti. İYİ Parti İzmit Teşkilatı, Eseler Köyünde yapımı devam eden Camii inşaatında çalışan ustaları ziyaret ederek kolaylıklar diledikten sonra kapı kapı gezerek köy halkının sorunlarını yerinde dinlediler. Ardından Durhasan Solaklar köyünde ise buğday ekimine destek vererek ekime yardımında bulundular. Diğer mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi ‘Bizi bu iktidardan kurtarın’ yakarışlarıyla karşılaştıklarını belirten İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ‘’Ülkemiz ekonomisinin bu kadar kötü olduğu bir süreçte çiftçimizin üretmesi çok önemli fakat çiftçilerimize destek yerine köstek olan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Gübre ve mazot fiyatlarının artışı çiftçimizin iyice belini büktü. Ziyaret ettiğimiz her yerde ürettikleri malın karşılığını alamadıklarını iletiyorlar, her ekim ve hasat zamanında büyük zarar ettiklerinden yakınıyorlar” dedi.    
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilatıyla birlikte Eseler Köyü Muhtarı Tuncay Bostan’a ziyarette bulundu.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilatıyla birlikte Eseler Köyü Muhtarı Tuncay Bostan’a ziyarette bulundu. 

Ziyarette İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları; Nevin Ayyıldız, Nihal Kupşi, Abdurrahman Akgül, Kenan Vural, Erol Derin, Danışma Kurulundan Seher Yüce ve Güneş Akgün, Kadın Politikaları biriminden Sevinç Yalçın eşlik etti.

İYİ Parti İzmit Teşkilatı, Eseler Köyünde yapımı devam eden Camii inşaatında çalışan ustaları ziyaret ederek kolaylıklar diledikten sonra kapı kapı gezerek köy halkının sorunlarını yerinde dinlediler. Ardından Durhasan Solaklar köyünde ise buğday ekimine destek vererek ekime yardımında bulundular.

Diğer mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi ‘Bizi bu iktidardan kurtarın’ yakarışlarıyla karşılaştıklarını belirten İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ‘’Ülkemiz ekonomisinin bu kadar kötü olduğu bir süreçte çiftçimizin üretmesi çok önemli fakat çiftçilerimize destek yerine köstek olan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Gübre ve mazot fiyatlarının artışı çiftçimizin iyice belini büktü. Ziyaret ettiğimiz her yerde ürettikleri malın karşılığını alamadıklarını iletiyorlar, her ekim ve hasat zamanında büyük zarar ettiklerinden yakınıyorlar” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.