Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Pehlivanları Kırkpınara Hürriyet Uğurladı

SPOR 02.07.2019 - 23:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2837+ kez okundu.
 

Pehlivanları Kırkpınara Hürriyet Uğurladı

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde mücadele edecek olan pehlivanları Edirne’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet uğurladı.

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde mücadele edecek olan pehlivanları Edirne’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet uğurladı. İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, kulüp güreş sorumlusu Yavuz Acar, antrenörler Şener Sar, Erdinç Yıldız ile  24 güreşçi tarihi 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ettiler. Belediye meclis üyesi Tuncay Aşkın’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet takıma olan güveninin sonsuz olduğunu belirerek, güreşçilere Edirne’deki müsabakalarda başarı diledi. DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK Edirne’de 3 gün boyunca mücadele edecek olan 24 güreşçiyi yolcu eden Başkan Hürriyet “ İzmit’in çocuklarına inanıyor ve güveniyorum. İnşallah dün olduğu gibi bugün ve yarında başarılarıyla şehrimizi ve tüm İzmitlileri gururlandıracaklar. Verdiğiniz emek, inanç ve kararlılığınız için sizlere teşekkür ediyorum.  Desteğimiz her zaman sürecek, daha iyi koşullarda çalışmaları ve büyük başarılar kazanmaları için elimizden geleni yapacağız. SENEYE BİRLİKTE GİDECEĞİZ Kırkpınar’da kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz.  Yüzümüzü ağartarak şehre döneceksiniz ve biz sizi burada karşılayacağız. İnşallah önümüzdeki yıl Kırkpınar’a birlikte gideceğiz elde edeceğiniz başarıların mutluluğunu birlikte yaşayacağız. İzmit’iler size güveniyor ve inanıyor. Bu inanç ve güveni boşa çıkarmayın “ şeklinde konuştu. Başkan Hürriyet, güreşçilerden, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iletilmek üzere  İZMEK kursiyerleri tarafından yapılan tablo ve pişmaniyesi de gönderdi.
Tarihi Kırkpınar güreşlerinde mücadele edecek olan pehlivanları Edirne’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet uğurladı.

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde mücadele edecek olan pehlivanları Edirne’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet uğurladı.

İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, kulüp güreş sorumlusu Yavuz Acar, antrenörler Şener Sar, Erdinç Yıldız ile  24 güreşçi tarihi 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ettiler. Belediye meclis üyesi Tuncay Aşkın’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hürriyet takıma olan güveninin sonsuz olduğunu belirerek, güreşçilere Edirne’deki müsabakalarda başarı diledi.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Edirne’de 3 gün boyunca mücadele edecek olan 24 güreşçiyi yolcu eden Başkan Hürriyet “ İzmit’in çocuklarına inanıyor ve güveniyorum. İnşallah dün olduğu gibi bugün ve yarında başarılarıyla şehrimizi ve tüm İzmitlileri gururlandıracaklar. Verdiğiniz emek, inanç ve kararlılığınız için sizlere teşekkür ediyorum.  Desteğimiz her zaman sürecek, daha iyi koşullarda çalışmaları ve büyük başarılar kazanmaları için elimizden geleni yapacağız.

SENEYE BİRLİKTE GİDECEĞİZ

Kırkpınar’da kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz.  Yüzümüzü ağartarak şehre döneceksiniz ve biz sizi burada karşılayacağız. İnşallah önümüzdeki yıl Kırkpınar’a birlikte gideceğiz elde edeceğiniz başarıların mutluluğunu birlikte yaşayacağız. İzmit’iler size güveniyor ve inanıyor. Bu inanç ve güveni boşa çıkarmayın “ şeklinde konuştu.

Başkan Hürriyet, güreşçilerden, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iletilmek üzere  İZMEK kursiyerleri tarafından yapılan tablo ve pişmaniyesi de gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.