Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Park yapacak başka yer mi bulamadınız?

SİYASET 06.01.2022 - 21:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2356+ kez okundu.
 

Park yapacak başka yer mi bulamadınız?

Yürüyüş yolunun yenileme çalışmaları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit'e bir sorun daha getirdi.

Yürüyüş yolunun yenileme çalışmaları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit'e bir sorun daha getirdi. Ulugazi İlköğretim Okulu'nun önüne yapılan park ile ilgili bir açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz " Yürüyüş yolu yenileme çalışmalarında Ulugazi İlköğretim Okulu önüne yapılan parkın amacı nedir, başka yer mi bulamadınız?  Ülkemizdeki eğitim sistemi zaten çok sıkıntılı bir haldeyken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okulun önüne park yaptı.  KBB yöneticilerinin öğrencilerin dikkatini dağıtarak neyi hedeflemekte olduğunu ve Valilik ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün buna nasıl göz yumduğunu anlamakta zorlanıyoruz. Yenicuma Camii' nin önündeki alana bu parkı yaparak öğrencilerimizin daha rahat ders görmesi ve daha güvenli bir oyun alanı oluşturulabilirdi. Yürüyüş yolu çalışmalarında yaptıkları plansızlıkta zaten İzmit trafiğini felç eden KBB'si, öğrencilerimizin eğitimleri yanısıra çocuklarımızın güvenliğini sabote etmekten vazgeçmeli" dedi.  
Yürüyüş yolunun yenileme çalışmaları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit'e bir sorun daha getirdi.

Yürüyüş yolunun yenileme çalışmaları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit'e bir sorun daha getirdi.

Ulugazi İlköğretim Okulu'nun önüne yapılan park ile ilgili bir açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz " Yürüyüş yolu yenileme çalışmalarında Ulugazi İlköğretim Okulu önüne yapılan parkın amacı nedir, başka yer mi bulamadınız? 

Ülkemizdeki eğitim sistemi zaten çok sıkıntılı bir haldeyken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okulun önüne park yaptı.  KBB yöneticilerinin öğrencilerin dikkatini dağıtarak neyi hedeflemekte olduğunu ve Valilik ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün buna nasıl göz yumduğunu anlamakta zorlanıyoruz.

Yenicuma Camii' nin önündeki alana bu parkı yaparak öğrencilerimizin daha rahat ders görmesi ve daha güvenli bir oyun alanı oluşturulabilirdi. Yürüyüş yolu çalışmalarında yaptıkları plansızlıkta zaten İzmit trafiğini felç eden KBB'si, öğrencilerimizin eğitimleri yanısıra çocuklarımızın güvenliğini sabote etmekten vazgeçmeli" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.