Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Otizmli çocuklar bu kez Hareketlilik Haftası için kulaç attı

YAŞAM 20.09.2021 - 13:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2662+ kez okundu.
 

Otizmli çocuklar bu kez Hareketlilik Haftası için kulaç attı

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında otizmli çocuklar da suya girdi, kulaç attı

İzmit Belediyesi özel gün ve haftalarda da özel gereksinimli çocukların yanında olmaya devam ediyor.  İzmit Belediyesi 16-22 Eylül tarihleri arasında birçok fiziksel aktivitelerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Tepeköy Mahallesi’nde bulunan kapalı yüzme havuzunda otizmli çocuklara yönelik yüzme etkinliği düzenledi. Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında suya giren özel çocuklar çok mutlu oldu.    ÖZEL ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda Avrupa Hareketlilik Haftası için Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İzmit Otizm Spor Kulübü’nde eğitim gören özel çocuklar katıldı. Özel çocukların yüzme faaliyeti İzmit Otizm Spor Kulübü Başkanı Ece Horoz ve yüzme antrenörlerinin gözetiminde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan otizmli çocuklar etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadılar.    “ÇOCUKLAR SOSYALLEŞİYOR” Program hakkında konuşan İzmit Otizm Spor Kulübü Başkanı Ece Horoz, “İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında faaliyetlerimizi zaten sürdürüyoruz. Çocuklarımızı sosyalleştirerek hayata kazandırmaya çalışıyoruz. Bugün de Hareketlilik Haftası için kulaç attık. Çok keyifliydi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.    KALAN ETKİNLİKLER 20 EYLÜL PAZARTESİ 13.00 – Gölkay Park Su Sporları Merkezi 21 EYLÜL SALI 18.00 - Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu Önü - Cimnastik Gösterisi 22 EYLÜL ÇARŞAMBA 10.00 - Seka Park – Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında otizmli çocuklar da suya girdi, kulaç attı
İzmit Belediyesi özel gün ve haftalarda da özel gereksinimli çocukların yanında olmaya devam ediyor.  İzmit Belediyesi 16-22 Eylül tarihleri arasında birçok fiziksel aktivitelerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Tepeköy Mahallesi’nde bulunan kapalı yüzme havuzunda otizmli çocuklara yönelik yüzme etkinliği düzenledi. Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında suya giren özel çocuklar çok mutlu oldu. 
 
ÖZEL ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ
İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda Avrupa Hareketlilik Haftası için Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İzmit Otizm Spor Kulübü’nde eğitim gören özel çocuklar katıldı. Özel çocukların yüzme faaliyeti İzmit Otizm Spor Kulübü Başkanı Ece Horoz ve yüzme antrenörlerinin gözetiminde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan otizmli çocuklar etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadılar. 
 
“ÇOCUKLAR SOSYALLEŞİYOR”
Program hakkında konuşan İzmit Otizm Spor Kulübü Başkanı Ece Horoz, “İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Engelsiz Kulaçlar Projesi kapsamında faaliyetlerimizi zaten sürdürüyoruz. Çocuklarımızı sosyalleştirerek hayata kazandırmaya çalışıyoruz. Bugün de Hareketlilik Haftası için kulaç attık. Çok keyifliydi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e de desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. 
 
KALAN ETKİNLİKLER
20 EYLÜL PAZARTESİ
13.00 – Gölkay Park Su Sporları Merkezi
21 EYLÜL SALI
18.00 - Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu Önü - Cimnastik Gösterisi
22 EYLÜL ÇARŞAMBA
10.00 - Seka Park – Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.