Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ölü sayısı 5'e yükseldi

Trafik Kazası 23.07.2020 - 00:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2677+ kez okundu.
 

Ölü sayısı 5'e yükseldi

Kandıra’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ölü sayısı 5’e yükseldi.

Kandıra’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ölü sayısı 5’e yükseldi. Alınan bilgiye göre, D-605 karayolundan İzmit yönüne seyir halinde olan 34 BSM 420 plakalı otomobil, Kocabayramlar Sapağı mevkisinde Kandıra istikametine giden İzmit Belediyesine ait 34 VZ 6212 plakalı çim taşıyan kamyonla çarpıştı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde otomobilde bulunan aynı aileden çocuk Göktuğ Barhan, anne Duygu Barhan, Erhan Barhan ve Serhan Barhan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI Kazada yaralanan 1 çocuk ambulansa Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışan kişilerin cenazeleri ekiplerin müdahalesi sonucu çıkartılarak jandarma ekiplerince cenaze nakil aracına taşındı. Kazada ağır yaralanan 1 çocuk ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Kaza nedeniyle olay yerinde trafik her iki yönde de kontrollü olarak veriliyor. 
Kandıra’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ölü sayısı 5’e yükseldi.

Kandıra’da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden ölü sayısı 5’e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, D-605 karayolundan İzmit yönüne seyir halinde olan 34 BSM 420 plakalı otomobil, Kocabayramlar Sapağı mevkisinde Kandıra istikametine giden İzmit Belediyesine ait 34 VZ 6212 plakalı çim taşıyan kamyonla çarpıştı.
Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde otomobilde bulunan aynı aileden çocuk Göktuğ Barhan, anne Duygu Barhan, Erhan Barhan ve Serhan Barhan'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada yaralanan 1 çocuk ambulansa Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışan kişilerin cenazeleri ekiplerin müdahalesi sonucu çıkartılarak jandarma ekiplerince cenaze nakil aracına taşındı.
Kazada ağır yaralanan 1 çocuk ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Kaza nedeniyle olay yerinde trafik her iki yönde de kontrollü olarak veriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.