Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Odalarımız bize güç ve enerji katıyor”

Körfez Belediyesi 29.04.2019 - 18:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2015+ kez okundu.
 

“Odalarımız bize güç ve enerji katıyor”

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Başkan Şener Söğüt, “Odalarımız ile birlikte şehrimizin menfaatleri için çalışacağız. Onları desteği bize enerji ve güç katacak” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şener Söğüt, birlikte yönetim anlayışıyla projelere yön vereceklerini belirtti. Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, “Görevinizde başarılar dileriz. Yapacağınız projelerde destek olmaya hazırız” dedi.  “KÖRFEZ’İN MENFAATLERİ İÇİN” Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Hemşerilerimizin teveccühleriyle göreve başladık ve hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Odalarımız ve STK’larımız ile birlikte Körfez’in menfaatleri için çalışacağız. Tabi sizlerin desteği bizler için önemli. Bu desteğiniz bizlere güç ve enerji katacak. Tüm paydaşlarımız ile birlikte daha güzel bir Körfez için mesai harcayacağız” dedi.
Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Başkan Şener Söğüt, “Odalarımız ile birlikte şehrimizin menfaatleri için çalışacağız. Onları desteği bize enerji ve güç katacak” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şener Söğüt, birlikte yönetim anlayışıyla projelere yön vereceklerini belirtti. Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, “Görevinizde başarılar dileriz. Yapacağınız projelerde destek olmaya hazırız” dedi.

 “KÖRFEZ’İN MENFAATLERİ İÇİN”

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Hemşerilerimizin teveccühleriyle göreve başladık ve hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Odalarımız ve STK’larımız ile birlikte Körfez’in menfaatleri için çalışacağız. Tabi sizlerin desteği bizler için önemli. Bu desteğiniz bizlere güç ve enerji katacak. Tüm paydaşlarımız ile birlikte daha güzel bir Körfez için mesai harcayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.