Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

O anne ve dini nikahlı eşi tutuklandı

ASAYİŞ 06.02.2021 - 22:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2837+ kez okundu.
 

O anne ve dini nikahlı eşi tutuklandı

Çocuğuna şiddet uygulayan anne Nurcan Serçe tutuklandı

Körfez'de yaşayan ve 14 yaşındaki kızı N.B'ye şiddet uyguladığı sosyal medya hesaplarında yayınlanan video ile ortaya çıkan cani anne Nurcan Serçe çıkarıldığı mahkeme tarafından, saatler süren sorgusu sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Körfez Adliyesinde nöbetçi hakim karşısına çıkan anne yaklaşık 4 saat adliyede kaldıktan sonra verdiği ifadeler doğrultusunda savcının tutuklama talebiyle hakim karşısına çıktı. Burada da dinlenen Nurcan Serçe için tutuklama kararı verildi. Serçe’nin ardından dini nikahlı eşi Hayrettin B. de görüntüleri çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Nurcan Serçe ve dini nikahlı eşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çocuğuna şiddet uygulayan anne Nurcan Serçe tutuklandı

Körfez'de yaşayan ve 14 yaşındaki kızı N.B'ye şiddet uyguladığı sosyal medya hesaplarında yayınlanan video ile ortaya çıkan cani anne Nurcan Serçe çıkarıldığı mahkeme tarafından, saatler süren sorgusu sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Körfez Adliyesinde nöbetçi hakim karşısına çıkan anne yaklaşık 4 saat adliyede kaldıktan sonra verdiği ifadeler doğrultusunda savcının tutuklama talebiyle hakim karşısına çıktı. Burada da dinlenen Nurcan Serçe için tutuklama kararı verildi.

Serçe’nin ardından dini nikahlı eşi Hayrettin B. de görüntüleri çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Nurcan Serçe ve dini nikahlı eşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.