Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Nihal Atsız’da Çalışma Tamamlandı

GÜNDEM 07.05.2021 - 14:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2548+ kez okundu.
 

Nihal Atsız’da Çalışma Tamamlandı

Körfez’in dört bir yanında üstyapı çalışmaları ile birlikte altyapıda da önemli yatırımlar hayata geçiriliyor.

Körfez’in dört bir yanında üstyapı çalışmaları ile birlikte altyapıda da önemli yatırımlar hayata geçiriliyor. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Güney Mahallesi’nde altyapının tamamlanması sonrası üstyapı çalışmalarına başlanırken, Hacı Osman Mahallesi’nde Nihal Atsız Caddesi’ndeki menfez çalışması da tamamlandı. ÇALIŞMA TAMAMLANDI  Nihal Atsız Caddesi’nde altyapıyı sağlamlaştırmak için 2 çarpı 2 metre menfez yapılırken, çalışma sonrasında da üst yapı yenilendi. Yolun yukarısından aşağıya gelen trapez kanalların yağmur suyu hattı ile menfeze bağlanmasıyla bölgenin daha güvenli bir altyapıya sahip olması sağlandı. Menfez çevresinde olası toprak kaymasını engellemek için ayrıca taş duvar yapıldı.      
Körfez’in dört bir yanında üstyapı çalışmaları ile birlikte altyapıda da önemli yatırımlar hayata geçiriliyor.

Körfez’in dört bir yanında üstyapı çalışmaları ile birlikte altyapıda da önemli yatırımlar hayata geçiriliyor.

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Güney Mahallesi’nde altyapının tamamlanması sonrası üstyapı çalışmalarına başlanırken, Hacı Osman Mahallesi’nde Nihal Atsız Caddesi’ndeki menfez çalışması da tamamlandı.

ÇALIŞMA TAMAMLANDI

 Nihal Atsız Caddesi’nde altyapıyı sağlamlaştırmak için 2 çarpı 2 metre menfez yapılırken, çalışma sonrasında da üst yapı yenilendi. Yolun yukarısından aşağıya gelen trapez kanalların yağmur suyu hattı ile menfeze bağlanmasıyla bölgenin daha güvenli bir altyapıya sahip olması sağlandı. Menfez çevresinde olası toprak kaymasını engellemek için ayrıca taş duvar yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.