Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Köse hayatını kaybetti

Vefat 08.11.2021 - 15:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2473+ kez okundu.
 

Mehmet Köse hayatını kaybetti

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve yıllarca Tütünçiftlik PTT’sinde müdür olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Köse vefat etti.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve yıllarca Tütünçiftlik PTT’sinde müdür olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Köse (85) yaşlılığa bağlı kalp yetmezliğinden vefat etti. 2 dönem Körfez MHP Kadın Kolları başkanlığı yapan Vecihe Köse'ninde eşi olan Körfez ilimtepe Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk babası Mehmet Köse’nin cenazesi yarın Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve yıllarca Tütünçiftlik PTT’sinde müdür olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Köse vefat etti.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve yıllarca Tütünçiftlik PTT’sinde müdür olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Mehmet Köse (85) yaşlılığa bağlı kalp yetmezliğinden vefat etti.

2 dönem Körfez MHP Kadın Kolları başkanlığı yapan Vecihe Köse'ninde eşi olan Körfez ilimtepe Mahallesi’nde ikamet eden 1 çocuk babası Mehmet Köse’nin cenazesi yarın Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.