Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mehmet Ali Tahtalı seçilmiş başkan oldu

SİYASET 28.11.2021 - 19:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2140+ kez okundu.
 

Mehmet Ali Tahtalı seçilmiş başkan oldu

Geçtiğimiz aylarda Körfez Saadet Partisi ilçe başkanlığına atanan Mehmet Ali Tahtalı, Saadet Partisinin 8. olağan genel kurulunda yapılan seçimlerde seçilmiş başkan oldu.

Saadet Partisi Körfez İlçe olağan Kongresi Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi düğün salonunda yapıldı ve Saadet Partisi de salonu doldurmayı başardı. Gerçekleşen kongreye Genel Başkan Yardımcısı Fahri Aydın, İl Başkanı Zafer Mutlu,Körfez Belediye Başkanvekili İbrahim Çırpan,  CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız,  İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, MHP Körfez Başkanvekili Yüksel Kavak, DP İlçe Başkanı Veli Yıldız, Deva Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, mahalle muhtarları, STK başkanları ve kalabalık partili grubu katıldı. İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı kongre sonrasında azimle çalışmaya devam edeceklerini ve Saadet Partisi'nin görüşlerini halka anlamayı sürdüreceklerini söyledi. Kongre sırasında sıra ile kürsüye gelen il başkanı Zafer Mutlu, Genel Başkan Yardımcısı Fahri Aydın yapılmak istenen kutuplaştırma çabalarının ülke için en büyük tehlike olduğunu söylediler. Zafer Mutlu konuşmasında Saadet Partisi'nin asla ihanetin olduğu yerde bulunmayacağını söyleyerek, "Bizim içinde bulunduğumuz yapı için ihanetin içinde denilemez. Ne olursa olsun bu kutuplaştırıcı dilin kullanılmasından vazgeçilmelidir ülke 81 vilayet ve aynı gemide bulunan insanlarla doludur." dedi. Konuşmasında kutuplaştırma dan dolayı sıkıntılar yaşanacağını belirten Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, "En çok kar eden kurumların başında 10 banka yer aldıktan sonra senin güzel Kur'an okuman veya okuyorum hemen başının sarıklı olması ya da olmaması hiçbir şey ifade etmez. Biz milletimiz kazansın istiyoruz adil düzen olsun istiyoruz, bu topraklarda yaşayan insanların tamamını kendimiz olarak görüyoruz. Bugün ülkenin en büyük sıkıntısı kutuplaşmadır. Bürokraside üst düzey yöneticilerine 3-4-5 maaş veriliyor büyüyen Türkiye değil rant tüccarlığıdır. Yandaşlarını kendilerine büyütüyorlar Peygamber Efendimiz insanları namazla olan itibarlarına göre değil dinar'la olan irtibatlarına göre değerlendirin diyor. Dinimizi kendi çıkarları ve menfaatleri için kullanmaktan çekinmiyorlar" dedi. Konuşmalardan sonra partiye yeni katılım yapan üyelere rozetleri takıldı, hediyeler verildi ve ardından sandık başına giden delegeler oylarını kullanarak Mehmet Ali Tahtalı başkanlığındaki seçilmiş yeni yönetimi belirlediler.
Geçtiğimiz aylarda Körfez Saadet Partisi ilçe başkanlığına atanan Mehmet Ali Tahtalı, Saadet Partisinin 8. olağan genel kurulunda yapılan seçimlerde seçilmiş başkan oldu.

Saadet Partisi Körfez İlçe olağan Kongresi Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi düğün salonunda yapıldı ve Saadet Partisi de salonu doldurmayı başardı.

Gerçekleşen kongreye Genel Başkan Yardımcısı Fahri Aydın, İl Başkanı Zafer Mutlu,Körfez Belediye Başkanvekili İbrahim Çırpan,  CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız,  İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, MHP Körfez Başkanvekili Yüksel Kavak, DP İlçe Başkanı Veli Yıldız, Deva Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, mahalle muhtarları, STK başkanları ve kalabalık partili grubu katıldı.

İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı kongre sonrasında azimle çalışmaya devam edeceklerini ve Saadet Partisi'nin görüşlerini halka anlamayı sürdüreceklerini söyledi.

Kongre sırasında sıra ile kürsüye gelen il başkanı Zafer Mutlu, Genel Başkan Yardımcısı Fahri Aydın yapılmak istenen kutuplaştırma çabalarının ülke için en büyük tehlike olduğunu söylediler. Zafer Mutlu konuşmasında Saadet Partisi'nin asla ihanetin olduğu yerde bulunmayacağını söyleyerek, "Bizim içinde bulunduğumuz yapı için ihanetin içinde denilemez. Ne olursa olsun bu kutuplaştırıcı dilin kullanılmasından vazgeçilmelidir ülke 81 vilayet ve aynı gemide bulunan insanlarla doludur." dedi.

Konuşmasında kutuplaştırma dan dolayı sıkıntılar yaşanacağını belirten Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, "En çok kar eden kurumların başında 10 banka yer aldıktan sonra senin güzel Kur'an okuman veya okuyorum hemen başının sarıklı olması ya da olmaması hiçbir şey ifade etmez. Biz milletimiz kazansın istiyoruz adil düzen olsun istiyoruz, bu topraklarda yaşayan insanların tamamını kendimiz olarak görüyoruz. Bugün ülkenin en büyük sıkıntısı kutuplaşmadır. Bürokraside üst düzey yöneticilerine 3-4-5 maaş veriliyor büyüyen Türkiye değil rant tüccarlığıdır. Yandaşlarını kendilerine büyütüyorlar Peygamber Efendimiz insanları namazla olan itibarlarına göre değil dinar'la olan irtibatlarına göre değerlendirin diyor. Dinimizi kendi çıkarları ve menfaatleri için kullanmaktan çekinmiyorlar" dedi.

Konuşmalardan sonra partiye yeni katılım yapan üyelere rozetleri takıldı, hediyeler verildi ve ardından sandık başına giden delegeler oylarını kullanarak Mehmet Ali Tahtalı başkanlığındaki seçilmiş yeni yönetimi belirlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.