Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Korkmaz: “Sizler ülkemizin biricik umudusunuz”

GÜNDEM 23.04.2021 - 22:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2380+ kez okundu.
 

Korkmaz: “Sizler ülkemizin biricik umudusunuz”

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Korkmaz, “Sevgili çocuklar sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz” dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Korkmaz, “Sevgili çocuklar sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz” dedi.  “SEVİNCİNİZİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM” “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletçe çocuklara verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz. Türkiye'yi aydınlık yarınlara sizler taşıyacaksınız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünü bayram olarak kutlayan tüm çocukların sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Sevgili çocuklar, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" esası üzerine kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, 23 Nisan 1920'de açılmasıyla tarihimizde yeni bir dönem başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde sürdürülen İstiklal Mücadelesi, vatanın işgallerden kurtarılması ve Cumhuriyetin ilan edilmesiyle hedeflerine ulaşırken, bu mücadelede millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi referans alınmış ve Kurtuluş Mücadelesinin yol haritası burada oluşan görüşler doğrultusunda belirlenmiştir. Karanlıktan aydınlığa çıkışta halkın ortak görüş ve iradesini esas alan Atatürk’ün, bu idealin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününü çocuklara hediye etmesi aynı zamanda geleceğimizin teminatı siz çocuklara milletçe duyulan güven ve sevginin göstergesidir. Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat yaşamanız hepimizin en büyük temennisi olduğunu unutmayın. Hepinizi çok seviyor ve sizlere çok güvendiğimizi bilmenizi istiyorum.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı tebrik ediyorum.  Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”  
Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Korkmaz, “Sevgili çocuklar sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz” dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Korkmaz, “Sevgili çocuklar sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz” dedi. 

“SEVİNCİNİZİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletçe çocuklara verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Sizler, ülkemizin bugünü, geleceği, biricik umudusunuz. Türkiye'yi aydınlık yarınlara sizler taşıyacaksınız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümünü bayram olarak kutlayan tüm çocukların sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 

Sevgili çocuklar, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" esası üzerine kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, 23 Nisan 1920'de açılmasıyla tarihimizde yeni bir dönem başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde sürdürülen İstiklal Mücadelesi, vatanın işgallerden kurtarılması ve Cumhuriyetin ilan edilmesiyle hedeflerine ulaşırken, bu mücadelede millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi referans alınmış ve Kurtuluş Mücadelesinin yol haritası burada oluşan görüşler doğrultusunda belirlenmiştir. Karanlıktan aydınlığa çıkışta halkın ortak görüş ve iradesini esas alan Atatürk’ün, bu idealin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününü çocuklara hediye etmesi aynı zamanda geleceğimizin teminatı siz çocuklara milletçe duyulan güven ve sevginin göstergesidir.

Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat yaşamanız hepimizin en büyük temennisi olduğunu unutmayın. Hepinizi çok seviyor ve sizlere çok güvendiğimizi bilmenizi istiyorum. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı tebrik ediyorum. 

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.