Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli Kaymakam Eskişehir’e atandı

GÜNDEM 23.06.2021 - 12:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 7023+ kez okundu.
 

Körfezli Kaymakam Eskişehir’e atandı

Körfezli Kaymakam Mehmet Ali Atak, Eskişehir ili Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Körfezli Kaymakam Mehmet Ali Atak, Eskişehir ili Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı. Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın Körfez Ticaret Odası Meclis Başkan vekili Ataklar Şirketler yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Bilal Atak’ın yakışıklı oğlu M. Ali Atak, çektiği kura ile Eskişehir Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Kaymakam M. Ali Atak, stajını Karabük Ovacık ilçe kaymakamlığı ile Karaman Kazım Karabekir ilçe kaymakamlığında yaptı. İçişleri Bakanı Sülayman Soylu’nunda katıldığı kura töreninde, kurasını çeken M.Ali Atak, Eskişehir Beylikova Kaymakamı olarak atandı. İş adamı Bilal Atak’ın kızı ise Kocaeli Savcısı olarak görev yapıyor.
Körfezli Kaymakam Mehmet Ali Atak, Eskişehir ili Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Körfezli Kaymakam Mehmet Ali Atak, Eskişehir ili Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanın Körfez Ticaret Odası Meclis Başkan vekili Ataklar Şirketler yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Bilal Atak’ın yakışıklı oğlu M. Ali Atak, çektiği kura ile Eskişehir Beylikova ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Kaymakam M. Ali Atak, stajını Karabük Ovacık ilçe kaymakamlığı ile Karaman Kazım Karabekir ilçe kaymakamlığında yaptı.

İçişleri Bakanı Sülayman Soylu’nunda katıldığı kura töreninde, kurasını çeken M.Ali Atak, Eskişehir Beylikova Kaymakamı olarak atandı.

İş adamı Bilal Atak’ın kızı ise Kocaeli Savcısı olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.