Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli kadınların el emekleri, kazanca dönüşüyor

YAŞAM 29.06.2021 - 19:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1985+ kez okundu.
 

Körfezli kadınların el emekleri, kazanca dönüşüyor

Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Ticaret Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi iş birliği ile Tütünçiftlik ve Yarımca Sahili’nde Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılışı gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Ticaret Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi iş birliği ile Tütünçiftlik ve Yarımca Sahili’nde Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılışı gerçekleştirildi Tütünçiftlik Sahilde gerçekleştirilen açılış programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile eşi Hatice Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nilüfer Özdemir, Körfez’in Sihirli Elleri Körfez Kadın Platformu üyeleri, muhtarlar ve meclis üyeleri katılım sağladı. BAŞKAN SÖĞÜT” KADINLARIMIZIN ROLÜ BÜYÜK” Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Söz verdiğimiz bir projeyi daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün gelişen Körfezimiz de, kadınlarımızın rolü çok büyük. DOĞRU BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK Bizler düşündük ki, hanım kardeşlerimiz evde el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünleri, kazanca dönüştürsünler. Projenin çıkış noktası, kadınların kendi ayaklarının üzerinde durduklarını gösterebilmekti. Hamd olsun bugün burada her tezgâhta birbirinden güzel ürünleri görerek, ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi gördük. Tüm Körfezli kadınlarımıza, el emeği satış sergilerinde hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. STANTLARI GEZDİLER Başkan Söğüt’ün konuşmalarını tamamlamasının ardından, Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılış kurdelesi kesildi. Başkan Söğüt ve protokol üyeleri Körfezli kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları, birbirinden renkli ürünleri sergiledikleri stantları gezerek, kadınların ekonomik olarak güç kazanacakları sergilerin hayırlı olmasını dilediler.  
Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Ticaret Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi iş birliği ile Tütünçiftlik ve Yarımca Sahili’nde Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılışı gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı, Körfez Ticaret Odası, Halk Eğitim Merkezi ve Kent Konseyi iş birliği ile Tütünçiftlik ve Yarımca Sahili’nde Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılışı gerçekleştirildi

Tütünçiftlik Sahilde gerçekleştirilen açılış programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile eşi Hatice Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nilüfer Özdemir, Körfez’in Sihirli Elleri Körfez Kadın Platformu üyeleri, muhtarlar ve meclis üyeleri katılım sağladı.

BAŞKAN SÖĞÜT” KADINLARIMIZIN ROLÜ BÜYÜK”
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Söz verdiğimiz bir projeyi daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün gelişen Körfezimiz de, kadınlarımızın rolü çok büyük.

DOĞRU BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK
Bizler düşündük ki, hanım kardeşlerimiz evde el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünleri, kazanca dönüştürsünler. Projenin çıkış noktası, kadınların kendi ayaklarının üzerinde durduklarını gösterebilmekti. Hamd olsun bugün burada her tezgâhta birbirinden güzel ürünleri görerek, ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi gördük. Tüm Körfezli kadınlarımıza, el emeği satış sergilerinde hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

STANTLARI GEZDİLER
Başkan Söğüt’ün konuşmalarını tamamlamasının ardından, Kadın El Emeği Satış ve Sergi Alanları’nın açılış kurdelesi kesildi. Başkan Söğüt ve protokol üyeleri Körfezli kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları, birbirinden renkli ürünleri sergiledikleri stantları gezerek, kadınların ekonomik olarak güç kazanacakları sergilerin hayırlı olmasını dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.