Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli Firma bayan eleman arıyor

GÜNDEM 25.10.2021 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1846+ kez okundu.
 

Körfezli Firma bayan eleman arıyor

Körfez ilçede otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Emircan Otomotiv bayan eleman arıyor

Körfez  95 Evler Fatih Mahallesi Akşemsettin Cd. No:9 Kat : 2 adresinde bulunan “EMİRCAN OTOMOTİV” İş ilanı yayımladı. İşyeri ofisinde çay – temizlik işleri ve konuklara çay ikramı yapabilecek ve büro işlerinde çalıştırılmak üzere telefonlara bakabilecek bayan elaman alınacak. Özelikle Körfez ve Derince ilçelerinde ikamet eden tercih ediliyor. Maaş + SSK + Yemek Geniş bilgi için   Erdal bey :0532 280 80 25 telefondan ulaşabilirler.  
Körfez ilçede otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Emircan Otomotiv bayan eleman arıyor

Körfez  95 Evler Fatih Mahallesi Akşemsettin Cd. No:9 Kat : 2 adresinde bulunan “EMİRCAN OTOMOTİV” İş ilanı yayımladı. İşyeri ofisinde çay – temizlik işleri ve konuklara çay ikramı yapabilecek ve büro işlerinde çalıştırılmak üzere telefonlara bakabilecek bayan elaman alınacak. Özelikle Körfez ve Derince ilçelerinde ikamet eden tercih ediliyor.

Maaş + SSK + Yemek

Geniş bilgi için   Erdal bey :0532 280 80 25 telefondan ulaşabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.