">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli Dilek Günay’dan İlk Klip : Aşka Kandım

SANAT 13.06.2021 - 22:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1680+ kez okundu.
 

Körfezli Dilek Günay’dan İlk Klip : Aşka Kandım

Dilek Günay’ın merakla beklenen ilk klibi müzikseverlerle buluştu. Günay’ın “Dinç Müzik” etiketiyle dinleyici ile buluşan şarkısı “Aşka Kandım” ın büyük bir heyecan ve överiyle çekilen klibi ilk olarak 10 Haziran’da Netd ve tüm dijital platformlarda yayımlandı. Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde  yaşayan başarılı ses sanatçısı ve müzisyen Dilek Günay, “Aşka Kandım” ismini verdiği müzik çalışması ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Söz ve bestesi Dilek Günay’a ait olan ve trap versiyon şeklinde düzenlenen çalışmanın klibinde genç müzisyen ve yönetmenlerden oluşan bir ekip ile çalışıldı. Başarılı sanatçı Dilek Günay’ın “Aşka Kandım” adlı şarkısının klibinin bir bölümü, büyüleyici atmosferiyle bilinen Sakarya Ferizli Gölkent’te diğer bölümü ise İzmit’te çekildi. YOĞUN İLGİDEN MEMNUN Klibin yayınlanması ile yoğun bir döneme girdiklerini ifade eden genç sanatçı Dilek Günay, radyolarda katıldığı canlı yayınlar ve internet yayınları sonrasında karşılaştıkları ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Klip çalışmasının yönetmen koltuğunda ise Emirhan Erol oturdu. Dilek Günay’ın ilk klibinin yayımlanmasını dostları ve müzikseverler sevinçle karşıladı. Şarkının aranjör koltuğunda Onur Ondan yer alırken, şarkının mix masteringi Candar Köker tarafından yapıldı. MÜZİKSEVERLERDEN TAM NOT ALDI Uzun süredir “Aşka Kandım” adlı şarkısına klip çekmek istediğini ifade eden Günay, klibin pandemi dönemine denk gelmesini hayal etmediğini belirterek bu zorlu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarının büyük bir özveriyle çalıştığını kaydetti. “Aklımda, ‘Aşka Kandım’ adlı şarkıma klip çekme düşüncesi ve isteği uzun zamandır vardı. Bu isteğimi yakın zamanda gerçekleştirme fırsatı buldum.” diyen Günay, dijital platformlarda dinleyicilerle buluşan "Aşka Kandım" adlı şarkısının klibi için güzel geri dönüşler aldığını bildirdi. KOCAELİ HALKINDAN DESTEK İSTEDİ Şu sıralar ilk klibinin yayımlanmasının heyecanı içinde bulunan Günay, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyuyor. Günay, yaşamını Kocaeli’nin Körfez ilçesinde sürdürüyor.“Aşka Kandım” Günay’ın dinleyici ile buluşan ilk klibi olurken, genç sanatçı bu klip ile müzikal yolculuğunda başarılı olacağının sinyallerini de vermiş oldu. Günay, tüm Kocaelililer’in desteğini beklediğini dile getirdi.

Dilek Günay’ın merakla beklenen ilk klibi müzikseverlerle buluştu.

Günay’ın “Dinç Müzik” etiketiyle dinleyici ile buluşan şarkısı “Aşka Kandım” ın büyük bir heyecan ve överiyle çekilen klibi ilk olarak 10 Haziran’da Netd ve tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde  yaşayan başarılı ses sanatçısı ve müzisyen Dilek Günay, “Aşka Kandım” ismini verdiği müzik çalışması ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Söz ve bestesi Dilek Günay’a ait olan ve trap versiyon şeklinde düzenlenen çalışmanın klibinde genç müzisyen ve yönetmenlerden oluşan bir ekip ile çalışıldı. Başarılı sanatçı Dilek Günay’ın “Aşka Kandım” adlı şarkısının klibinin bir bölümü, büyüleyici atmosferiyle bilinen Sakarya Ferizli Gölkent’te diğer bölümü ise İzmit’te çekildi.

YOĞUN İLGİDEN MEMNUN

Klibin yayınlanması ile yoğun bir döneme girdiklerini ifade eden genç sanatçı Dilek Günay, radyolarda katıldığı canlı yayınlar ve internet yayınları sonrasında karşılaştıkları ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Klip çalışmasının yönetmen koltuğunda ise Emirhan Erol oturdu. Dilek Günay’ın ilk klibinin yayımlanmasını dostları ve müzikseverler sevinçle karşıladı. Şarkının aranjör koltuğunda Onur Ondan yer alırken, şarkının mix masteringi Candar Köker tarafından yapıldı.

MÜZİKSEVERLERDEN TAM NOT ALDI

Uzun süredir “Aşka Kandım” adlı şarkısına klip çekmek istediğini ifade eden Günay, klibin pandemi dönemine denk gelmesini hayal etmediğini belirterek bu zorlu süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarının büyük bir özveriyle çalıştığını kaydetti. “Aklımda, ‘Aşka Kandım’ adlı şarkıma klip çekme düşüncesi ve isteği uzun zamandır vardı. Bu isteğimi yakın zamanda gerçekleştirme fırsatı buldum.” diyen Günay, dijital platformlarda dinleyicilerle buluşan "Aşka Kandım" adlı şarkısının klibi için güzel geri dönüşler aldığını bildirdi.

KOCAELİ HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Şu sıralar ilk klibinin yayımlanmasının heyecanı içinde bulunan Günay, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyuyor. Günay, yaşamını Kocaeli’nin Körfez ilçesinde sürdürüyor.“Aşka Kandım” Günay’ın dinleyici ile buluşan ilk klibi olurken, genç sanatçı bu klip ile müzikal yolculuğunda başarılı olacağının sinyallerini de vermiş oldu. Günay, tüm Kocaelililer’in desteğini beklediğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.