Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez ve Derince’den yardım eli

GÜNDEM 16.08.2021 - 23:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2491+ kez okundu.
 

Körfez ve Derince’den yardım eli

Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi, Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda sel felaketinin yaşandığı Sinop’a iki adet iş makinesi gönderdi

Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde yaraları sarmak adına insani yardımlar dışında iş makinesi yardımında da bulundu. Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda bölgede ihtiyaçlar doğrultusunda hem Körfez Belediyesi hem de Derince Belediyesi iki adet kazıyıcı-yükleyici iş makinesini önceki gün çalışmalara katılmak için Sinop’a gönderdi. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ İki iş makinesi ve görevli personel önceki gün yola çıkarken, bölgede iyileştirme çalışmalarına destek olacak. Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi yetkilileri, afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda diğer ekiplerinde göreve hazır bir şekilde beklediğini belirterek, “Her türlü desteğimizle afet bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine kullandı.
Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi, Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda sel felaketinin yaşandığı Sinop’a iki adet iş makinesi gönderdi

Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı bölgelerde yaraları sarmak adına insani yardımlar dışında iş makinesi yardımında da bulundu. Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda bölgede ihtiyaçlar doğrultusunda hem Körfez Belediyesi hem de Derince Belediyesi iki adet kazıyıcı-yükleyici iş makinesini önceki gün çalışmalara katılmak için Sinop’a gönderdi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

İki iş makinesi ve görevli personel önceki gün yola çıkarken, bölgede iyileştirme çalışmalarına destek olacak. Körfez Belediyesi ve Derince Belediyesi yetkilileri, afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda diğer ekiplerinde göreve hazır bir şekilde beklediğini belirterek, “Her türlü desteğimizle afet bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.