Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iki şube müdürü göreve başladı

EĞİTİM 01.10.2020 - 13:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2049+ kez okundu.
 

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iki şube müdürü göreve başladı

Şube Müdürü Kadir Zorlu'nun rotasyona takılarak başka ilçeye şube müdürü olarak gitmesinden sonra; Körfez'e iki ilçe müdürü ataması yapıldı.

Şube Müdürü Kadir Zorlu'nun  rotasyona takılarak başka ilçeye şube müdürü olarak gitmesinden sonra; Körfez'e iki ilçe müdürü ataması yapıldı. HASAN BAL  İLDEN GELDİ Kocaeli  İl Milli  Eğitim Şube Müdür Yardımcısı olarak vazife yapan Hasan Bal;  10 yılı idarece olmak üzere 20 yıllık eğitimci. Eşi Körfez Fen Lisesi'nde Edebiyat Öğretmeni olarak vazife yaptığı için eş nedeniyle Körfez'e şube müdürü olarak atandı. 6 yıldır Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak vazife yapıyordu. İdareciliğe Körfez'de başlayan Hasan Bal; 6 yıllık il milli eğitim müdür yardımcılığından sonra Körfez'e vazifelendirildi. Hasan Bal, Körfez'de ikamet ediyor. Hasan Bal; Körfez'de İnsan Kaynakları yönetimi, Destek Hizmetleri, Özel Öğretim ve Sosyal-Kültürel Etkinliklerden sorumlu müdür yardımcılı vazifesini üstenmiş bulunuyor. YAHYA ALİ KARTEPE'DEN GELDİ Kartepe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak vazife yapan Yahya Ali,  Bölge Hizmetlerinde yer değişikliği nedeniyle Körfez ilçeye şube müdürü olarak atandı ve görevine başladı. 7 yılı idareci olmak üzere toplam 20 yıldır eğitimci olan Yahya Ali, Erzincan nüfusuna kayıtlı. Körfez Milli Eğitim'de Ortaöğretim-Temel Eğiti-Din Öğretimi ve Mesleki ve Teknik Eğitim'den sorumlu ilçe Milli eğitim şube müdürü olarak vazife yapıyor.  
Şube Müdürü Kadir Zorlu'nun rotasyona takılarak başka ilçeye şube müdürü olarak gitmesinden sonra; Körfez'e iki ilçe müdürü ataması yapıldı.

Şube Müdürü Kadir Zorlu'nun  rotasyona takılarak başka ilçeye şube müdürü olarak gitmesinden sonra; Körfez'e iki ilçe müdürü ataması yapıldı.

HASAN BAL  İLDEN GELDİ

Kocaeli  İl Milli  Eğitim Şube Müdür Yardımcısı olarak vazife yapan Hasan Bal;  10 yılı idarece olmak üzere 20 yıllık eğitimci. Eşi Körfez Fen Lisesi'nde Edebiyat Öğretmeni olarak vazife yaptığı için eş nedeniyle Körfez'e şube müdürü olarak atandı. 6 yıldır Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak vazife yapıyordu. İdareciliğe Körfez'de başlayan Hasan Bal; 6 yıllık il milli eğitim müdür yardımcılığından sonra Körfez'e vazifelendirildi. Hasan Bal, Körfez'de ikamet ediyor. Hasan Bal; Körfez'de İnsan Kaynakları yönetimi, Destek Hizmetleri, Özel Öğretim ve Sosyal-Kültürel Etkinliklerden sorumlu müdür yardımcılı vazifesini üstenmiş bulunuyor.

YAHYA ALİ KARTEPE'DEN GELDİ

Kartepe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak vazife yapan Yahya Ali,  Bölge Hizmetlerinde yer değişikliği nedeniyle Körfez ilçeye şube müdürü olarak atandı ve görevine başladı. 7 yılı idareci olmak üzere toplam 20 yıldır eğitimci olan Yahya Ali, Erzincan nüfusuna kayıtlı. Körfez Milli Eğitim'de Ortaöğretim-Temel Eğiti-Din Öğretimi ve Mesleki ve Teknik Eğitim'den sorumlu ilçe Milli eğitim şube müdürü olarak vazife yapıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.