Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Devlet Hastanesi Organ Bağışı Standı Açtı.

SAĞLIK 14.11.2018 - 20:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2007+ kez okundu.
 

Körfez Devlet Hastanesi Organ Bağışı Standı Açtı.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Körfez Devlet Hastanesi Körfez Belediyesi’nde Organ Bağışı Standı açtı.

Körfez Devlet Hastanesi Organ Bağışı Standı Açtı. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Körfez Devlet Hastanesi Körfez Belediyesi’nde Organ Bağışı Standı açtı. Körfez Belediyesi’ne gelen ziyaretçilere ve çalışanlarına organ bağışı ile ilgili bilgilendirme yapılıp bağış toplandı. Organ bağışı, kişinin öldükten sonra başka hastaların tedavisinde kullanılmak üzere  organlarının kullanılmasını vasiyet etmesidir.  Kişi öldükten sonra organ bağış kartı olsa da olmasa da ailelere sorularak organ nakli yapılır. Organ bağışı bu hayatta bırakılabilecek en büyük mirastır. Sen organlarını bağışlayarak atmayı bekleyen bir kalp, renkleri görmek isteyen bir göz olabilirsin. Her organ yeni bir umuttur. ORGAN BAĞIŞLA HAYAT KURTAR.        
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Körfez Devlet Hastanesi Körfez Belediyesi’nde Organ Bağışı Standı açtı.

Körfez Devlet Hastanesi Organ Bağışı Standı Açtı.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Körfez Devlet Hastanesi Körfez Belediyesi’nde Organ Bağışı Standı açtı. Körfez Belediyesi’ne gelen ziyaretçilere ve çalışanlarına organ bağışı ile ilgili bilgilendirme yapılıp bağış toplandı.

Organ bağışı, kişinin öldükten sonra başka hastaların tedavisinde kullanılmak üzere  organlarının kullanılmasını vasiyet etmesidir.  Kişi öldükten sonra organ bağış kartı olsa da olmasa da ailelere sorularak organ nakli yapılır.

Organ bağışı bu hayatta bırakılabilecek en büyük mirastır. Sen organlarını bağışlayarak atmayı bekleyen bir kalp, renkleri görmek isteyen bir göz olabilirsin. Her organ yeni bir umuttur. ORGAN BAĞIŞLA HAYAT KURTAR.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.