Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de SİLAHLI KAVGA

ASAYİŞ 10.02.2021 - 22:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3339+ kez okundu.
 

Körfez'de SİLAHLI KAVGA

Körfez'de Aşık Veysel parkında bir şahıs silahla yaralandı

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Bayraktar Caddesi'nde yer alan Aşık Veysel parkında tartışmaya başlayan iki gruptan bir kişi tabancayla kovaladığı A.Ç.'yi bacağından yaralayıp kaçtı. Olay yerine gelen ambulans, yaralı şahsın Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken polis olayın şüphelisi olduğu düşünülen V.B. ile Y.B. adlı iki kişiyi aramaya başladı
Körfez'de Aşık Veysel parkında bir şahıs silahla yaralandı

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Bayraktar Caddesi'nde yer alan Aşık Veysel parkında tartışmaya başlayan iki gruptan bir kişi tabancayla kovaladığı A.Ç.'yi bacağından yaralayıp kaçtı.

Olay yerine gelen ambulans, yaralı şahsın Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken polis olayın şüphelisi olduğu düşünülen V.B. ile Y.B. adlı iki kişiyi aramaya başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.