Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de Sahte diş doktoruna operasyon

ASAYİŞ 09.06.2021 - 11:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2753+ kez okundu.
 

Körfez'de Sahte diş doktoruna operasyon

Körfez Kuzey Mahallesinde sahte diş doktoruna düzenlenen operasyonda çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirilirken sahte diş doktoru ise yakalanarak gözaltına alındı.

Körfez Kuzey Mahallesinde sahte diş doktoruna düzenlenen operasyonda çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirilirken sahte diş doktoru ise yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalarda A.J. isimli şahsın Körfez Kuzey Mahallesinde kendisini diş doktoru olarak tanıtarak, Suriye uyruklu vatandaşları ücret karşılığında muayene ettiği, diş tedavisi yaptığı ve ilaç sattığı bilgilerine ulaşıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen Jandarma ekipleri A.J. isimli şüphelinin Kuzey Mahallesinde bulunan ve muayenehane olarak kullandığı iş yerine operasyon düzenlendi. ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 adet diş tedavi ünite koltuğu, 39 adet diş tedavisinde kullanılan cerrahi malzeme, 42 adet diş tedavisinde kullanılan tıbbi ilaçlar, 27 adet diş yapımında kullanılan ölçü kalıpları, 17 adet yapımı tamamlanmış diş kalıbı, 1 adet diş yapımında kullanılan fırın, 1 adet hassas diş ölçüm aleti, 12 adet diş uyuşturma solüsyonu, 1 adet kompresör,19 adet diş uyuşturmada kullanılan şırınga ve çok sayıda örnek diş numuneleri, diş alçıları ve diş yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili Gözaltına alınan A.J. isimli şahsın jandarma komutanlığında sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Körfez Kuzey Mahallesinde sahte diş doktoruna düzenlenen operasyonda çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirilirken sahte diş doktoru ise yakalanarak gözaltına alındı.

Körfez Kuzey Mahallesinde sahte diş doktoruna düzenlenen operasyonda çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirilirken sahte diş doktoru ise yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalarda A.J. isimli şahsın Körfez Kuzey Mahallesinde kendisini diş doktoru olarak tanıtarak, Suriye uyruklu vatandaşları ücret karşılığında muayene ettiği, diş tedavisi yaptığı ve ilaç sattığı bilgilerine ulaşıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen Jandarma ekipleri A.J. isimli şüphelinin Kuzey Mahallesinde bulunan ve muayenehane olarak kullandığı iş yerine operasyon düzenlendi.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 adet diş tedavi ünite koltuğu, 39 adet diş tedavisinde kullanılan cerrahi malzeme, 42 adet diş tedavisinde kullanılan tıbbi ilaçlar, 27 adet diş yapımında kullanılan ölçü kalıpları, 17 adet yapımı tamamlanmış diş kalıbı, 1 adet diş yapımında kullanılan fırın, 1 adet hassas diş ölçüm aleti, 12 adet diş uyuşturma solüsyonu, 1 adet kompresör,19 adet diş uyuşturmada kullanılan şırınga ve çok sayıda örnek diş numuneleri, diş alçıları ve diş yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili Gözaltına alınan A.J. isimli şahsın jandarma komutanlığında sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.