Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor

GÜNDEM 06.09.2021 - 00:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2194+ kez okundu.
 

Körfez’de sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor

Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’ devam ediyor. Bu hafta sonu Tütünçiftlik sahilinde gerçekleştirilen yürüyüşe, vatandaşlar da ilgi gösterdi

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’, farklı noktalarda devam ediyor. Bu hafta da yürüyüşün adresi Tütünçiftlik sahili oldu. Belediye Sosyal Tesisleri önünde başlayan yürüyüş kapsamında, katılımcılar Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi. İLGİ ARTIYOR Yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Egzersiz hareketleri sonrası başlayan yürüyüş ile vatandaşlar Tütünçiftlik sahilinden Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi. RENKLİ GÖRÜNTÜLER Vatandaşlar etkinlikten dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt de yürüyüşün sağlık için önemine değindi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüş sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte ikram edilen çorbadan içti.  
Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’ devam ediyor. Bu hafta sonu Tütünçiftlik sahilinde gerçekleştirilen yürüyüşe, vatandaşlar da ilgi gösterdi

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’, farklı noktalarda devam ediyor. Bu hafta da yürüyüşün adresi Tütünçiftlik sahili oldu. Belediye Sosyal Tesisleri önünde başlayan yürüyüş kapsamında, katılımcılar Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi.

İLGİ ARTIYOR

Yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Egzersiz hareketleri sonrası başlayan yürüyüş ile vatandaşlar Tütünçiftlik sahilinden Derince sahiline kadar yürüdü ve geri geldi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Vatandaşlar etkinlikten dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederken, Başkan Şener Söğüt de yürüyüşün sağlık için önemine değindi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yürüyüş sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar hep birlikte ikram edilen çorbadan içti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.